Parque Natural de Corralejo

Vidste du, at De Kanariske Øers største klitter ligger på Fuerteventura? Det handler om et goldt ørkenlandskab, kilometervis med sand, som breder sig ud frem til byen Corralejo. Klitterne består af lyst, blødt sand, som danner en fantastisk kontrast til havets turkisblå farve. Men ikke langt derfra, sydpå inde i landet, skifter landskabet pludselig karakter og forvandles til et dramatisk vulkanområde med kantede klippeformationer og mørkere farvetoner. Kontrasten kan ikke være mere slående.

Instagram-venligt

Klitterne ligger i forlængelse af dejlige strande med knaldblåt havvand. Her kan det blæse ret kraftigt op, så vær opmærksom på, at badeforholdene er mere børnevenlige på andre dele af øen. Husk også at tage solbeskyttelse, vand og noget spiseligt med, da der ikke er hverken butikker eller caféer i naturreservatet.

Naturoplevelsen og roen er fantastisk i Parque Natural de Corralejo. Men her er også godt med aktiviteter til dem, der vil røre sig lidt. Inde i byen tilbyder arrangører alt fra cykling i klitterne til kitesurfing og vandreture i vulkanlandskabet.

Sidst, men ikke mindst: Glem ikke kameraet. Parque National de Corralejo ligger helt i top, når det gæler instagram-venlige steder.