Oasis Park

Brug en dag sammen med familien i øens eneste dyrepark i La Lajita på det sydligere Fuerteventura. Her kan både store og små ikke alene opleve spændende dyr, men også nyde farvestrålende natur, da parken kan byde på tusindvis af plantearter fra alle mulige steder i verden.
Oasis Park fokuserer meget på aktiviteter, der har en forbindelse til dyrene. Det kan være alt fra papegøje-shows, opvisninger med rovfugle og leg med lemurer til kamelridning eller at hjælpe dyrepasserne med at fodre girafferne.

Zebraer, elefanter, flodheste, søløver, geparder, rovfugle, krokodiller, krybdyr og vaskebjørne er bare nogle få eksempler på de tusindvis af dyr, der bor i parken.

Et område er specielt tilpasset til de yngste besøgende, hvor de kan se på ponyer, kaniner, geder, minigrise og ænder.

Paradis for planteelskere

For planteentusiaster er Oasis Park et paradis. Gå rundt i den smukke park med tusindvis af farvestrålende, eksotiske plantearter fra hele verden. Her finder du en enorm kaktussamling, forskellige palmetræsorter, farverige bougainvilleaer, urter og lægeplanter.

Et tip er at tage en lille afstikker til den botaniske have for at finde skygge under en palme eller et andet eksotisk træ, hvis familien trænger til at køle lidt af.

Og du behøver heller ikke gå sulten herfra, for her er tre restauranter, der serverer alt fra lokale specialiteter til børnevenlige retter som burgere og pizza.