SO Sotogrande

  • Sotogrande, Costa del Sol, Spanien

Om hotellet

  • 5*
    Officiel kategori
  • WiFi

Hotel med høj standard og med golfbane og spaafdeling

På SO Sotogrande bor du i et hotel med høj standard og med flere pools, en golfbane med 27 huller, restauranter, et fitnessrum og en spaafdeling. Hotellet ligger i frodige omgivelser omkring syv kilometer fra kystbyen Sotogrande på Costa del Sol.

Fra hotellet kan du tage til Sotogrande i bil eller taxa på cirka 15 minutter. Her venter der flere strande og den storslåede Sotogrande Marina, som er hjemsted for eksklusive yachter, luksusbutikker og restauranter.

Infinitypool med havudsigt

Hvis du har lyst til en forfriskende dukkert, har du flere pools at vælge imellem, herunder en stor familiepool og en infinitypool. Fra den spejlblanke infinitypool har du udsigt til det frodige landskab og den vidtstrakte horisont.

Golfbane og afslapning

SO Sotogrande er et fremragende valg for golfentusiaster. Hotellet har sin egen golfbane med 27 huller og ligger tæt på den prestigefyldte Valderrama golfbane. Efter en lang dag med golf kan du slappe af i hotellets spaafdeling. Her er der sauna, indendørs pool og tyrkisk bad. Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra, kan du bestille skønne massage- og skønhedsbehandlinger.

International børneklub

Hotellets internationale børneklub SO/ Kids har sit eget klubhus, hvor familiens yngste medlemmer kan deltage i leg, sport og kreative aktiviteter. Der arrangeres blandt andet skattejagt, workshops i tegning og origami og udendørs leg i haven.

All Inclusive som tilvalg

Morgenmad indgår i rejsens grundpris, og du kan bestille All Inclusive som tilvalg. Bestiller du All Inclusive, har du fire forskellige restauranter at vælge imellem. Restauranterne serverer en blanding af grillede klassikere fra det andalusiske køkken, tapas og internationale retter. Derudover kan du bestille snacks og drinks fra poolbaren - det indgår i All Inclusive!

  • Antal værelser : 152

Kort om hotellet

Udendørspool
Ja
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
Ca. 1 time og 10 minutter

Gennemsnitsvejr i Sotogrande

Adresse & telefon

Adresse
Av Almenara S/N 11310 Sotogrande (San Roque) Cádiz, Spain
Telefon
+34 956 582 000

Vigtig information

Officiel kategori
*****
Antal værelser
152
Parkering
Ja
WiFi
Ja
Gratis WiFi på hotellets fællesarealer
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja

Værelser

WiFi
Ja
Deponeringsboks
Ja
Gratis deponeringsboks
Ja
Aircondition
Ja
Gratis aircondition
Ja
Hårtørrer
Ja
Kaffemaskine
Ja
TV
Ja
Bruser/toilet
Ja
Badekar og toilet (alt bad og toilet)
Ja

Mad og drikke

Morgenmad indgår i rejsens pris, og du kan bestille All Inclusive som tilvalg.

All Inclusive

Måltider og drikkevarer

Morgenmad, frokost og middag med drikkevarer (lokal vin, øl, sodavand eller vand). Lokal alkohol, vin, øl, sodavand og mineralvand, barservice (angivne barer/tider).

SOCIETY Clubhouse serverer morgenmad, frokost og middag. Du kan spise både indendørs og udendørs.

På Cortijo Santa Maria 1962 restaurant kan du bestille aftensmad. Om sommeren er restauranten åben tirsdag-søndag. Bordreservation kræves

MARXA Chiringuito serverer frokost og middag. Baren er åben hele dagen. Bordreservation kræves.

På Ixo Tapar & Cocktails bar kan du bestille tapas og klassiske cocktails.

Poolens snackbar Rocio serverer snacks og drinks.

Andet

All Inclusive-indholdet og tidspunkterne kan ændre sig i løbet af sæsonen, for eksempel i begyndelsen og slutningen af sæsonen, eller hvis antallet af gæster er lavt.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
All Inclusive
Ja
Morgenmad
Ja
Antal restauranter
4

Pools

Hotellets pools har åbent i sommersæsonen.

Udendørspool
Ja
Indendørs pool
Ja
Pools
2
Infinitypool
Ja
Pool
Ja

Afslapning

Spa
Ja
Wellness-center
Ja
Massage
Ja
Skønhedsbehandlinger
Ja
Sauna
Ja
Hamam
Ja
Aldersgrænse for spa:
16

Sport

Golf mod betaling.

Fitness
Ja
Personlig træner
Ja
Yoga
Ja
Cykeludlejning
Ja
Golfbaner
Ja

Børn og unge

SO/ Kids Club er hotellets internationale børneklub for børn i alderen 4 - 13 år. Her står underholdningsteamet for at arrangere indendørs og udendørs aktiviteter, såsom forskellige spil, lege, skattejagt og sportsaktiviteter.

SO/ Kids Clubs åbningstider kan variere.

International børneklub
Ja

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gælder 2024-05-01 til 2024-11-01

Service via TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med os døgnet rundt, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler, give dig tips til restauranter og vise dig, hvor du finder de bedste shoppingmuligheder og de fineste strande. Vi hjælper naturligvis også med praktiske spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Flyvetiden afhænger af, hvilket fly du vælger. Cirka 3 timer og 45 minutter med direkte fly fra Københavns Lufthavn.

Transfertid

Afstanden fra Malaga Lufthavn (AGP) til Sotogrande er cirka 109 km. Rejsetiden er cirka en time og ti minutter (nogle gange kan det tage længere tid afhængigt af trafikken og især i højsæsonen).

Du kan forudbestille en taxatransfer til dit hotel ved at logge ind på myTUI på tui.dk. Her kan du læse mere om transfer »