Rejser
til
Novo Sancti Petri

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 80,-
  • 1 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0/-1 time
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkning46 560 000

Rejser til Novo Sancti Petri

Novo Sancti Petri

Kilometerlange uberørte strande, golf og hoteller med temarestauranter og store pools. Novo Sancti Petri er det rigtige valg til dig, der ønsker lidt af det hele. Udflugter til Cádiz og Jerez, flamenco, sherry og heste er andre dele af oplevelsen.

Sandstrandene langs Costa de la Luz er lange, brede og med lyst finkornet sand. Novo Sancti Petri-stranden er ingen undtagelse. Her er en lille marina med restauranter og to windsurfingskoler. Novo Sancti Petri ligger syd for den gamle bydel, og strandpromenaden fører til den fine Barossa-strand.

Barossa Beach

Ved den otte kilometer lange Barossa Beach er der vandsport, og strandpromenaden er fyldt med udeserveringer. Stranden er omkranset af pinjeskov og sandklitter. I byen Barossa er der små stræder med hyggelige restauranter og småbutikker.

God plads

Langs Costa de la Luz på Atlanterhavskysten er der betydeligt roligere end langs kysten mod Middelhavet, men der er mange gode restauranter. Der er også en del barer og klubber, men det hele er i begrænset skala.

Golf og windsurfing

De lange strande er perfekte til wind- og kitsurfing. Spiller du golf er du tæt på flere baner i og omkring Novo Sancti Petri.

Udflugtstips**

– Jerez de la Frontera – sherryens og flamencoens hovedstad med dressuropvisninger på den berømte rideskole.
– Cádiz – grundlagt i 1100-tallet og kendt som den vestlige verdens ældste by, med en pompøs katedral.
– El Puerto de Santa Maria – med det fantasifulde 1200-tals slot Castillo San Marcos og en af Spaniens førende tyrefægterarenaer.

Du når byerne på mindre end en time med bil fra Novo Sancti Petri. Lej en udlejningsbil hjemmefra i en eller flere dage.

Rejsetyper i Novo Sancti Petri

Anbefalede hoteller - Novo Sancti Petri

Hotellerne er desværre udsolgte

Netop nu har vi ingen hoteller i Novo Sancti Petri Vis alle hoteller på Costa de la Luz