Moderne lejligheder med central beliggenhed

Lejlighedshotellet Centara West Bay Residence & Suites passer til dig, der vil bo moderne og centralt i området West Bay i Doha. Når du vil være aktiv eller slappe af, er der fitness og spa med indendørs pool.

Hotelfakta

 • Vigtig information

  Reception åben hele døgnet Ja
  Antal værelser 200
  Parkering Ja
  Type af parkering Garage
 • Internet

  WiFi Ja
 • Børn og unge

  Tremmeseng Ja
 • Flyvetid

  Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger. Cirka 6 timer 15 min ved direkte fly fra København.

 • Vores service

  Gælder 2019-10-01 til 2020-05-01

  Vores service

  Vil du i kontakt med TUI i løbet af din rejse, er det letteste at benytte tjenesten "Spørg guiderne". Den er tilgængelig både i TUI Danmark appen og under ”Min side” på tui.dk. Vi svarer 24 timer i døgnet, hver dag i ugen, normalt inden for 30 minutter. Det er også muligt at tage kontakte til os via SMS og telefon. Du modtager et nummer på SMS, ved ankomst til destinationen.

Lejlighederne

Etværelses lejlighed

Deluxe

Toværelses lejlighed

Havudsigt

Treværelses lejlighed

Deluxe

Executive

Fireværelses lejlighed

Executive

Værelser

Suite

 • WiFi

  Ja

Havudsigt

Udflugter Doha

Det er gennem udflugterne at du kommer tæt på Doha. Det kan dreje sig om eventyr i naturen. Eller seværdigheder og spændende indtryk af landets kultur. Men også bådudflugter, shoppingture og festaftener med det lokale køkkens specialiteter. Uanset hvilke udflugter du vælger, vil du få rejseminder, der holder længere end din solbrændte kulør.

Er der lang tid til du skal rejse, kan de ske, at mængden af udflugter stadig vokser – du finder mest at vælge mellem i de sidste måneder inden afrejsen. Velkommen til at udvide dine horisonter!

Find udflugter

Kundebedømmelser