Catalonia Porto

 • Porto, Portugal

Om hotellet

 • WiFi

Central beliggenhed med pool

Catalonia Porto er centralt beliggende i den charmerende gamle bydel Ribeira, tæt på den grønne Jardim Marques de Oliveira-park i Porto. Hotellet har en swimmingpool og en terrasse, hvor du kan tilbringe varme dage, og i nærheden har du flere seværdigheder såsom Douro-floden og Ponte Dom Luís I-broen.

I bydelen Ribiera kan du slentre rundt og opleve stemningen og slå dig ned på en af de mange restauranter, der ligger der. I nærheden har du også Cais da Ribeira-flodens strand, som man kan gå på og som vrimler med folkeliv.

På hotellet findes:

 • WiFi
 • 24-timers reception
 • Pool
 • Bar

Alle værelser/lejligheder har:

 • Badekar/bruser og WC
 • WiFi

Visse værelser kan bestilles til flere end det ordinære antal, f.eks. et dobbeltværelse, der disponeres af tre. Yderligere person(er) sover da i ekstraseng, f.eks. en sammenklappelig seng eller en sovesofa.

Her anvender vi hotellets betegnelser for værelsestyper.

 • Antal værelser : 86

Kort om hotellet

Udendørspool
Ja
Bar
Ja

Gennemsnitsvejr i Porto

Adresse & telefon

Adresse
De Entreparedes, 82, OPORTO, Portugal

Vigtig information

Reception åben hele døgnet
Ja
Antal værelser
86
WiFi
Ja
Indcheckning
18:00-00:00
Udcheckning
12:00-11:00

Værelser

WiFi
Ja

Mad og drikke

Bar
Ja

Pools

Udendørspool
Ja
Indendørs pool
Ja
Pools
1
Pool
Ja
Indendørspool
1

Tilgængelighed

Elevator
Ja
Velegnet for kørestolsbrugere
Nej

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

 • Gælder 2024-05-01 til 2024-11-01
 • Gælder 2024-11-01 til 2025-05-01

Service via TUI-appen

TUI har ikke personale på dette rejsemål, men med TUI-appen kan du nå os 24 timer i døgnet, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler, give dig tips til restauranter og vise dig, hvor du finder de bedste shoppingmuligheder og de fineste strande. Vi hjælper naturligvis også med praktiske spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Vores rejser til Porto sker med rutefly, hvilket betyder, at rejselængden er fleksibel. Du kan forudbestille taxitransfer til dit hotel ved at logge ind på myTUI. I løbet af opholdet kan du kontakte os døgnet rundt via TUI-appem, sms eller telefon.

Transfertid

Fra Portos lufthavn Francisco de Sá Carneiro (OPO) er der 11 km ind til byen. Busser ind til byen holder udenfor terminalerne og de tager cirka 20-40 minutter afhængig af trafikken. Udenfor terminalen er der også en taxiholdeplads. Metroen fra lufthavnen tager ca. 40 minutter, stationen ligger ca. 5 minutter fra terminalen.

Du kan forudbestille taxitransfer til dig hotel ved at logger ind på myTUI.