Udflugter Madeira

Vælg udflugter med en TUI-bestilling

Log ind på min rejse

Vælg udflugter uden en TUI-bestilling

Find udflugter

De berømte levadaer – vandingskanaler – har gjort Madeira til et af verdens bedste rejsemål for vandreture. Du kan også tage på delfinsafari, jeepture, bådudflugter og meget andet. Bestil direkte via knapperne her ved siden af, eller læs vores inspirationstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Du kan vælge mellem flere end ti vandreture i de grønne bjerge. Nogle enkle, andre mere udfordrende, men alle lige naturskønne. Andre spændende oplevelser er offroad-safari i firehjulstrukne køretøjer og den adrenalinfremkaldende eventyrssport canyoning, hvor man med hjelm og sikkerhedssele klatrer, hopper og glider ned af de stejle bjerge, nogle gange direkte gennem fossende vandfald.

 • Seværdigheder, natur & kultur

  Seværdigheder, natur & kultur

  Vores unikke TUI Collection-udflugt Hemmeligheder tager dig blandt andet med til urgamle laubærskove og havklippen Cabo Girão med Europas højeste skywalk. Gå heller ikke glip af Funchals mange seværdigheder, som den botaniske have, katedralen, markedshallen og Blandy's Wine Lodge.

 • Bådture & relax

  Bådture & relax

  Med både katamaraner og større skibe kan du tage ud på Atlanten og tilbringe en skøn dag med nye perspektiver over Madeiras kyst, mad og drikke om bord og mulighed for at bade eller snorkle fra båden. En af turene er med en tyrkisk gületbåd til de afsidesliggende, naturfredede Desertas-øer. På alle bådudflugter er der desuden chancer for at se delfiner springe og lege i havet.