Seehotel Sissi

  • Zell am See, Salzburg (De Østrigske Alper), Østrig

Om hotellet

  • 3*
    Officiel kategori
  • WiFi

Traditionel alpehotel ved søen

Seehotel Sissi er et prisbilligt hotel i Zell am See med en god beliggenhed lige ved den smukke sø. Ydersiden af hotellet har en traditionel alpestil med balkoner og grønne vinduesskodder. Indvendigt er hotellet mere moderne.

Fra Seehotel Sissi tager det cirka 10 minutter at gå til kabineliften CityXpress, som bringer dig op til hjertet af skiområdet.

Bestil værelse med udsigt mod søen

Indretningen er inspireret af naturen, med et miks af mørke og lyse træindslag samt kunst med skov- og blomstermotiver. Flere af værelserne har balkoner og du kan bestille et værelse ud mod søen.

Start dagen med en morgenbuffet

Om morgenen, inden skiløbet begynder, serveres morgenbuffet i morgenmadslokalet.

Sauna og terrasse

Hotellet har ikke så mange faciliteter, men der er en sauna og en skøn terrasse, hvor du kan slappe af om eftermiddagen, inden du tager ud i byen for at spise middag.

Kort om hotellet

Centrum/Shopping
200 m/200 m
Restaurant/Bar
Nej/Nej
Transfertid
ca. 2 timer 30 min

Adresse & telefon

Adresse
Saalfeldnerstrasse 20, Zell am See, 5700, Austria

Vigtig information

Sengene er østrigske dobbeltsenge, d.v.s. en ramme med to separate madrasser ved siden af hinanden. Sengen kan ikke deles til to separate senge. Gælder ikke sengene i enkeltværelser eller dobbeltværelser med betegnelsen "lille indkvartering".

Officiel kategori
***

Internet

WiFi
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja

Værelser

WiFi
Ja
TV
Ja
Telefon
Ja
Bruser/toilet
Ja

Mad og drikke

Restaurant
Nej
Bar
Nej
Morgenmad
Buffet
Morgenmadslokale
Ja

Afstande

Cirka 6 minutters gang ind til centrum og 10 minutter til City Express gondolliften.

Shopping
200 m
Centrum
200 m

Afslapning

Spa
Nej
Sauna
Ja

Sport

Fitness
Nej

Tilgængelighed

Elevator
Nej

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gælder 2023-12-17 til 2024-04-07

Via TUI-appen kan du få kontakt med vores guider døgnet rundt – direkte i mobilen. Hent den gratis TUI-app til din mobil eller tablet.

Guideservice via TUI-appen TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med TUIs guider på, når det passer dig. Under "Spørg guiderne" i appen og myTUI på hjemmesiden kan du sende beskeder og får hurtige svar, både før og i løbet af din ferie Du skal blot give os dit mobilnummer og din e-mailadresse når du bestiller din rejse og derefter downloade og aktivere TUI-appen med dit bestillingsnummer. I appen finder du også aktuel information om dit fly, hotel, rejsemål og transfer. Her kan du også bestille TUIs udflugter og aktviteter.

Du kan nå TUI-guiderne døgnet rundt, alle ugens dage

• ”Spørg guiderne” findes både i TUI-appen og under myTUI på tui.dk • Tjenesten starter direkte når du har bestilt din rejse. • Inden afrejse svarer vi indenfor et døgn, i løbet af rejsen svarer vi så hurtigt vi kan – oftest indenfor 30 minutter. • Døgnet rundt kan du også i akutte tilfælde få fat i guiderne på telefon. Du finder nummere i TUI-appen et døgn før du kommer til rejsemålet. • Har du ikke hentet TUI-appen, modtager du nummeret via sms inden du rejser.

Service i lufthavnen

Bustransfer mellem lufthavnen og dit alperejsemål indgår ved både ankomst og afrejse. Du får information i TUI-appen om bussens nummer og hvor den er parkeret. Desuden er der engelsktalende guider fra TUIs søsterselskab Crystal Ski i lufthavnen.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger. Cirka 2 timer og 10 min med direkte fly fra København.

Transfertid

Beregnet transfertid med bus til Salzburg og Innsbruck ca. 2 timer og 30 min, til München ca. 3 timer. Ventetid i lufthavnen kan forekomme.

Afstande

Cirka 6 minutters gang ind til centrum og 10 minutter til City Express gondolliften.

Shopping
200 m
Centrum
200 m