Feldwebel

  • Söll, Salzburg (De Østrigske Alper), Østrig

Om hotellet

  • 4*
    Officiel kategori
  • WiFi

Mindre hotel i tyrolerstil med central beliggenhed

Hotel Feldwebel er et mindre hotel i den lille tyrolerby Söll. Her bor du med en perfekt beliggenhed til alt, hvad byen har at byde på. Skilifter og centrum ligger på bekvem gåafstand fra hotellet. Morgenmad er inkluderet og halvpension kan bestilles som tilvalg.

Det tager cirka 10 minutter at komme til skiliften Hochsöll og skiskolen. Værelserne er moderne indrettede med traditionelle østrigske indflydelser. Hotellet har en praktisk opbevaring til dine ski.

Morgenbuffet eller halvpension

Vågn op til en morgenbuffet og fyld depoterne til en skøn dag på ski. Skal det være ekstra bekvemt, kan du bestille halvpension, så indgår middag med fire retter.

Sauna og massagebehandling

Efter en dag på ski kan du slappe af i hotellets wellnessområde. Varm dine røde kinder i saunaen eller i den infrarøde kabine. Du kan også bestille en afslappende massagebehandling.

  • Antal værelser : 28

Kort om hotellet

Centrum/Shopping
50 m/250 m
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
1-2 timer

Adresse & telefon

Adresse
A-6306 Söll am Wilden Kaiser . Dorf 73, Söll, Austeria
Telefon
+43 5333 / 5224

Vigtig information

Sengene er såkaldte østrigske dobbeltsenge, d.v.s. en ramme med to separate madrasser ved siden af hinanden. Sengen kan ikke deles til to separate senge.

Officiel kategori
****
Antal værelser
28
Trafik
Lokal trafik

Internet

WiFi
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja

Værelser

WiFi
Ja
Deponeringsboks
Ja
TV
Ja

Mad og drikke

Morgenmad indgår. Halvpension med morgenbuffet og middagsmenu kan bestilles som tilvalg.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Morgenmad
Buffet
Halvpension
Ja
Halvpension er morgenmad og middag
Ja
Måltidsdrikke indgår i halv- og/eller helpension
Nej

Afstande

Shopping
250 m
Centrum
50 m

Afslapning

Wellness-center
Ja
Massage
Ja
Sauna
Ja

Tilgængelighed

Elevator
Ja

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gælder 2023-12-17 til 2024-03-24

Via TUI-appen kan du få kontakt med vores guider døgnet rundt – direkte i mobilen. Hent den gratis TUI-app til din mobil eller tablet.

Guideservice via TUI-appen TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med TUIs guider på, når det passer dig. Under "Spørg guiderne" i appen og myTUI på hjemmesiden kan du sende beskeder og får hurtige svar, både før og i løbet af din ferie Du skal blot give os dit mobilnummer og din e-mailadresse når du bestiller din rejse og derefter downloade og aktivere TUI-appen med dit bestillingsnummer. I appen finder du også aktuel information om dit fly, hotel, rejsemål og transfer. Her kan du også bestille TUIs udflugter og aktviteter.

Du kan nå TUI-guiderne døgnet rundt, alle ugens dage

• ”Spørg guiderne” findes både i TUI-appen og under myTUI på tui.dk • Tjenesten starter direkte når du har bestilt din rejse. • Inden afrejse svarer vi indenfor et døgn, i løbet af rejsen svarer vi så hurtigt vi kan – oftest indenfor 30 minutter. • Døgnet rundt kan du også i akutte tilfælde få fat i guiderne på telefon. Du finder nummere i TUI-appen et døgn før du kommer til rejsemålet. • Har du ikke hentet TUI-appen, modtager du nummeret via sms inden du rejser.

Service i lufthavnen

Bustransfer mellem lufthavnen og dit alperejsemål indgår ved både ankomst og afrejse. Du får information i TUI-appen om bussens nummer og hvor den er parkeret. Desuden er der engelsktalende guider fra TUIs søsterselskab Crystal Ski i lufthavnen.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger. Cirka 2 timer med direkte fly fra København.

Transfertid

Beregnet transfertid med bus cirka 1,5–2 timer (Innsbruck) eller 1 time og 45 min (München). Ventetid i lufthavnen kan forekomme. Transfer indgår i rejsens pris, men bhusk at du skal tilvælge bustransfer når du bestiller din rejse. Læs mere om transfer her.

Afstande

Shopping
250 m
Centrum
50 m