Tauernhof

 • Kaprun, Salzburg (De Østrigske Alper), Østrig

Om hotellet

 • 4*
  Officiel kategori

Familieejet og tæt på børnepisterne

Familieejede Tauernhof ligger i hjertet af Kaprun og blev åbnet af søstrene Gschwandtner i 1953. Hotellet blev fra begyndelsen drevet som en traditionel kro og er med årene vokset til et rigtigt hotel. Her bor du tæt på Lechnerbergs nybegynderbakker og skilifter. Halvpension indgår.

På hotellet er der en charmerende østrigsk atmosfære. Værelserne er indrettede i varme farver med indslag af naturmaterialer. Udenfor hotellet er der en holdeplads for skibusser, der gør det nemt for dig at komme til pisterne.

Indendørspool, sauna og massagebehandlinger

Efter en lang dag på ski, kan du besøge hotellets wellnessområde. Det er 500 kvadratmeter stort med en indendørs pool, som har en integreret boblepool. Desuden er her en infrarød kabine, sauna, dampbad og relaxværelse. Du kan også bestille massagebehandlinger på hotellet.

Træningslokale, spillelokale og restaurant

Vil du være ekstra aktiv i ferien, har hotellet et træningslokale. Du kan også besøge hotellets spillelokale med bl.a. Playstation, dart og billard. Hotellet har også en loungedel med bar og restaurant.

 • Antal værelser : 49

Kort om hotellet

Centrum
400 m
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca. 2 timer 30 min

Adresse & telefon

Adresse
Family Gschwandtner-Reinhart, Nikolaus-Gassner-Str. 9 5710, Kaprun, Austria
Telefon
+43 6547 82350

Vigtig information

Officiel kategori
****
Antal værelser
49

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesarealer
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja

Værelser

WiFi
Ja
Deponeringsboks
Ja
Hårtørrer
Ja
TV
Ja
Badekar/bruser og toilet
Ja

Mad og drikke

Halvpension indgår i rejsens pris.

 • Morgenbuffet med varme og kolde retter (mousserende vin til søndagsmorgenmaden)
 • Eftermiddagssandwich med kaffe og te kl. 15.00–16.30
 • Fire-retters middag med salat, ost og frisk frugt (buffet). Dessertbuffet hver uge
 • Hver uge arrangerer hotellet en lidt finere middag eller en buffet med lokale råvarer.
 • Jule- og nytårsmiddag indgår

Bemærk, at både tider og indhold kan ændres. Drikkevarer indgår ikke.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Morgenmad
Buffet
Halvpension
Ja
Halvpension er morgenmad og middag
Ja
Måltidsdrikke indgår i halv- og/eller helpension
Nej
Morgenmadslokale
Ja

Afstande

Beliggende i centrum, tæt på nybegynderpisterne. Busholdeplads til skibusser udenfor hotellet. Fem minutters gang til skiskolernes mødested.

Centrum
400 m

Pools

Indendørs pool
Ja
Jacuzzi
Ja

Afslapning

Wellnessområde og massagebehandlinger er mod betaling.

Wellness-center
Ja
Massage
Ja
Sauna
Ja
Dampbad
Ja
Jacuzzi
Ja

Sport

Træningslokale
Ja
Billard
Ja

Tilgængelighed

Elevator
Ja

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

 • Gælder 2023-12-10 til 2024-03-31

Via TUI-appen kan du få kontakt med vores guider døgnet rundt – direkte i mobilen. Hent den gratis TUI-app til din mobil eller tablet.

Guideservice via TUI-appen TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med TUIs guider på, når det passer dig. Under "Spørg guiderne" i appen og myTUI på hjemmesiden kan du sende beskeder og får hurtige svar, både før og i løbet af din ferie Du skal blot give os dit mobilnummer og din e-mailadresse når du bestiller din rejse og derefter downloade og aktivere TUI-appen med dit bestillingsnummer. I appen finder du også aktuel information om dit fly, hotel, rejsemål og transfer. Her kan du også bestille TUIs udflugter og aktviteter.

Du kan nå TUI-guiderne døgnet rundt, alle ugens dage

• ”Spørg guiderne” findes både i TUI-appen og under myTUI på tui.dk • Tjenesten starter direkte når du har bestilt din rejse. • Inden afrejse svarer vi indenfor et døgn, i løbet af rejsen svarer vi så hurtigt vi kan – oftest indenfor 30 minutter. • Døgnet rundt kan du også i akutte tilfælde få fat i guiderne på telefon. Du finder nummere i TUI-appen et døgn før du kommer til rejsemålet. • Har du ikke hentet TUI-appen, modtager du nummeret via sms inden du rejser.

Service i lufthavnen

Bustransfer mellem lufthavnen og dit alperejsemål indgår ved både ankomst og afrejse. Du får information i TUI-appen om bussens nummer og hvor den er parkeret. Desuden er der engelsktalende guider fra TUIs søsterselskab Crystal Ski i lufthavnen.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Du flyver til Salzburg eller München. Cirka 2 timer og 20 min med direkte fly fra København. Flyet kan. også have en mellemlanding. Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger.

Transfertid

Fra lufthavnen i Insbruck ca. 2 timer 30 min. Fra Salzburg ca. 2 timer 15 min. Fra München ca. 3 tiimer 15 min. Ventetid i lufthavnen kan forekomme. Transfer indgår i rejsens pris, husk at du skal vælge "Bustransfer" når du bestiller din rejse. Læs mere om transfer her.

Afstande

Beliggende i centrum, tæt på nybegynderpisterne. Busholdeplads til skibusser udenfor hotellet. Fem minutters gang til skiskolernes mødested.

Centrum
400 m