Alpenparks Hotel & Apartments Orgler Kaprun

  • Kaprun, Salzburg (De Østrigske Alper), Østrig

Om hotellet

  • 4*
    Officiel kategori
  • WiFi

Centralt beliggende lejlighedshotel

Alpenparks Hotel & Apartments Orgler Kaprun ligger midt i det centrale Kaprun. Desuden er der kun et par minutters gang til den nærmeste lift. På hotellet er der bar, sauna og en skøn solterrasse.

Fra hotellet er du tæt på både shopping, restauranter og pister. Med andre ord er det et godt valg til dig, der vil have det meste indenfor rækkevidde.

Sauna og solterrasse

Slå dig ned på hotellets solterrasse efter en dag fuld af skiløb. Saunaen er også perfekt, hvis du vil slappe lidt af. Udenfor er der loungestole, hvor du kan hvile bagefter.

Rummelige og veludstyrede lejligheder

Lejlighederne er rummelige med lyst træ og moderne faciliteter. Køkkenet er veludstyret og har blandt andet opvaskemaskine, fryser og kogeplade. I nærheden er der et supermarked, hvor du kan handle ind, hvis du vil tilberede dine egne måltider. Skal det være endnu mere bekvemt, kan du tilkøbe morgenmad hjemmefra.

  • Antal lejligheder : 38

Kort om hotellet

Centrum/Shopping
50 m/50 m
Bar
Ja
Transfertid
ca. 2 timer 30 min

Adresse & telefon

Adresse
Schlossstraße 1 5710 Kaprun, Austria
Telefon
+43 6547 70700

Vigtig information

Hotellet ligger på hovedgaden og støj derfra kan forstyrre visse lejligheder.

Håndklæder, sengetøj og slutrengøring af lejligheden indgår.

Det er ikke tilladt at ryge i lejlighederne.

Officiel kategori
****
Antal lejligheder
38
Område
By
WiFi
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja
Vaskeservice
Ja

Lejlighederne

WiFi
Ja
Toværelses lejlighed
50 m2
Treværelses lejlighed
70 m2
Deponeringsboks
Ja
Køleskab
Ja
Køleskab i lejlighed
Ja
Hårtørrer
Ja
TV
Ja
Telefon
Ja
Badekar/bruser og toilet
Ja
Køkken
Ja
Elkomfur
Ja
Opvaskemaskine
Ja
Mikrobølgeovn
Ja

Mad og drikke

Bar
Ja

Afstande

Cirka tre minutters gang til den nærmeste lift. Der er også cirka tre minutters gang til busholdepladsen, hvorfra du kan tage op i skiområdet. Cirka fem minutters gang til skiskolens mødested.

Shopping
50 m
Minimarked
100 m
Centrum
50 m

Afslapning

Spa
Nej
Sauna
Ja

Sport

Fitness
Nej

Tilgængelighed

Elevator
Ja

Vores service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gælder 2024-12-15 til 2025-03-30

Skriv til os i TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med os døgnet rundt, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler og give dig tips om rejsemålet. Vi svarer naturligvis også på spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Mød Crystal Ski-guiderne

På dit skisportssted er der lokale guider fra vores søsterselskab Crystal Ski Holidays, som gerne besvarer spørgsmål og rådgiver om de bedste pister. Nogle gange møder de også op i lufthavnen og på hotellet.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Du flyver til Salzburg eller München. Cirka 2 timer og 20 min med direkte fly fra København. Flyet kan. også have en mellemlanding. Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger.

Transfertid

Fra lufthavnen i Insbruck ca. 2 timer 30 min. Fra Salzburg ca. 2 timer 15 min. Fra München ca. 3 tiimer 15 min. Ventetid i lufthavnen kan forekomme. Transfer indgår i rejsens pris, husk at du skal vælge "Bustransfer" når du bestiller din rejse. Læs mere om transfer her.

Afstande

Cirka tre minutters gang til den nærmeste lift. Der er også cirka tre minutters gang til busholdepladsen, hvorfra du kan tage op i skiområdet. Cirka fem minutters gang til skiskolens mødested.

Shopping
50 m
Minimarked
100 m
Centrum
50 m