Ski Hotel Galzig

  • St Anton, Innsbruck (De Østrigske Alper), Østrig

Om hotellet

  • 4*
    Officiel kategori
  • WiFi

Perfekt beliggende midt i centrum ved siden af en skilift

Ski Hotel Galzig har en perfekt beliggenhed midt i den livlige skisportsby St Anton og ved siden af Galzig-liften. En generøs morgenbuffet indgår, så du kan lade batterierne op til en dag på ski.

Hotellet er lyst og moderne indrettet med en lounge, hvor der er en hyggelig pejs. Beliggenheden er perfekt, her er du tæt på det hele.

Stor morgenbuffet

Vågn op til en stor morgenbuffet. Her serveres mad som er tilberedt med friske råvarer fra lokale bønder. Nybagt brød, oste fra bjergene og hjemmelavet marmelade er nogle af de ting du kan vælge mellem.

Wellnessafdeling med sauna

Efter en dag på ski kan du afslutte dagen med lidt tid i hotellets wellnessområde. I saunaen eller i dampbadet kan du slappe af. Du kan også bestille en afslappende massagebehandling.

  • Antal værelser : 20

Kort om hotellet

Centrum/Shopping
20 m/100 m

Adresse & telefon

Adresse
Hannes-Schneider-Weg 5, 6580 St. Anton am Arlberg
Telefon
+43 5446 42 770

Vigtig information

Sengene er såkaldte østrigske dobbeltsenge, d.v.s. en ramme med to separate madrasser ved siden af hinanden. Sengen kan ikke deles til to separate senge.

Officiel kategori
****
Antal værelser
20

Internet

WiFi
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja

Værelser

WiFi
Ja
Deponeringsboks
Ja
Hårtørrer
Ja
TV
Ja

Mad og drikke

Morgenmadslokale
Ja

Afstande

Fem minutters gang til Galzig-liften.

Shopping
100 m
Centrum
20 m

Afslapning

Massagebehandlinger er mod betaling.

Wellness-center
Ja
Massage
Ja
Sauna
Ja
Dampbad
Ja

Tilgængelighed

Elevator
Ja

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gælder 2023-12-10 til 2024-04-14

Via TUI-appen kan du få kontakt med vores guider døgnet rundt – direkte i mobilen. Hent den gratis TUI-app til din mobil eller tablet.

Guideservice via TUI-appen TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med TUIs guider på, når det passer dig. Under "Spørg guiderne" i appen og myTUI på hjemmesiden kan du sende beskeder og får hurtige svar, både før og i løbet af din ferie Du skal blot give os dit mobilnummer og din e-mailadresse når du bestiller din rejse og derefter downloade og aktivere TUI-appen med dit bestillingsnummer. I appen finder du også aktuel information om dit fly, hotel, rejsemål og transfer. Her kan du også bestille TUIs udflugter og aktviteter.

Du kan nå TUI-guiderne døgnet rundt, alle ugens dage

• ”Spørg guiderne” findes både i TUI-appen og under myTUI på tui.dk • Tjenesten starter direkte når du har bestilt din rejse. • Inden afrejse svarer vi indenfor et døgn, i løbet af rejsen svarer vi så hurtigt vi kan – oftest indenfor 30 minutter. • Døgnet rundt kan du også i akutte tilfælde få fat i guiderne på telefon. Du finder nummere i TUI-appen et døgn før du kommer til rejsemålet. • Har du ikke hentet TUI-appen, modtager du nummeret via sms inden du rejser.

Service i lufthavnen

Bustransfer mellem lufthavnen og dit alperejsemål indgår ved både ankomst og afrejse. Du får information i TUI-appen om bussens nummer og hvor den er parkeret. Desuden er der engelsktalende guider fra TUIs søsterselskab Crystal Ski i lufthavnen.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger. Cirka 1 time og 35 min med direkte fly fra København til München.

Transfertid

Transfertid fra Innsbruck ca. 1 time og 30 min, fra München ca. 3 timer og 15 min. Ventetid i lufthavnen kan forekomme,

Afstande

Fem minutters gang til Galzig-liften.

Shopping
100 m
Centrum
20 m