Kerstes

  • St Anton, Innsbruck (De Østrigske Alper), Østrig

Om hotellet

  • 4*
    Officiel kategori
  • WiFi

Indendørs pool og sauna – halvpension indgår

På hotel Kertes på du på en bakke i en roligere del af St. Anton. Hotellet er især kendt for sit personale og her er både indendørs pool, dampbad og tørsauna. Halvpension indgår.

Selv om hotellet har en rolig beliggenhed, tager det kun 15 minutter at gå til både pisterne og St. Antons centrum. Lige udenfor hotellet holder også en bus, der kører til lifterne.

Slap af i saunaen

Efter en lang dag på ski kan det være skønt med lidt afslapning. Tag et dyp i indendørspoolen eller løsne musklerne op i saunaen eller dampbadet. Du kan også bestille en massagebehandling.

Hyggelig restaurantdel

Hotellet er indrettet i traditionel østrigsk stil med mange trædetaljer. I den hyggelige spiseafdeling serveres både morgenbuffetn og aftenen 4-retters middag. Aftenerne kan du tilbringe i hotelbaren og loungedelen.

  • Antal værelser : 49

Kort om hotellet

Centrum/Shopping
1.3 km/1.3 km
Restaurant/Bar
Ja/Ja

Adresse & telefon

Adresse
Alte Arlbergstrasse 39, 6580 St. Anton Am Arlberg, Austria
Telefon
+43 544 620 050

Vigtig information

Transferbussen kan ikke stoppe lige udenfor hotellet, så du bliver sat af et stykke derfra. Der bliver du henten af en mindre bus/bil, som kører dig videre til hotellet.

Hotellets balkonrækværker er af enklere standard og kan være lavere end normalt, hvorfor små børn bør holdes under opsyn.

Officiel kategori
****
Antal værelser
49

Internet

WiFi
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja

Værelser

WiFi
Ja
Hårtørrer
Ja
TV
Ja
Bruser/toilet
Ja

Mad og drikke

Halvpension med morgenbuffet og 4-retters middagsmenu indgår.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Morgenmad
Buffet
Halvpension
Ja
Halvpension er morgenmad og middag
Ja
Måltidsdrikke indgår i halv- og/eller helpension
Nej
Middagspåklædning
Ja
Påklædning
Smart casual

Afstande

15 minutters gang til centrum, pisterne og skiskolens mødested. Der er en busholdeplads udenfor hotellet, busser til skiområdete kører kl. 8.30–11.00.

Shopping
1.3 km
Centrum
1.3 km

Pools

Indendørs pool
Ja

Afslapning

Indendørspoolen er åben kl. 8.00–20.00.

Dampbadet og tørsaunaen er åbne kl. 16.00–20.00.

Massagebehandlinger er mod betaling.

Spa
Nej
Massage
Ja
Sauna
Ja
Dampbad
Ja

Sport

Fitness
Nej

Tilgængelighed

Elevator
Ja

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gælder 2023-12-10 til 2024-04-14

Via TUI-appen kan du få kontakt med vores guider døgnet rundt – direkte i mobilen. Hent den gratis TUI-app til din mobil eller tablet.

Guideservice via TUI-appen TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med TUIs guider på, når det passer dig. Under "Spørg guiderne" i appen og myTUI på hjemmesiden kan du sende beskeder og får hurtige svar, både før og i løbet af din ferie Du skal blot give os dit mobilnummer og din e-mailadresse når du bestiller din rejse og derefter downloade og aktivere TUI-appen med dit bestillingsnummer. I appen finder du også aktuel information om dit fly, hotel, rejsemål og transfer. Her kan du også bestille TUIs udflugter og aktviteter.

Du kan nå TUI-guiderne døgnet rundt, alle ugens dage

• ”Spørg guiderne” findes både i TUI-appen og under myTUI på tui.dk • Tjenesten starter direkte når du har bestilt din rejse. • Inden afrejse svarer vi indenfor et døgn, i løbet af rejsen svarer vi så hurtigt vi kan – oftest indenfor 30 minutter. • Døgnet rundt kan du også i akutte tilfælde få fat i guiderne på telefon. Du finder nummere i TUI-appen et døgn før du kommer til rejsemålet. • Har du ikke hentet TUI-appen, modtager du nummeret via sms inden du rejser.

Service i lufthavnen

Bustransfer mellem lufthavnen og dit alperejsemål indgår ved både ankomst og afrejse. Du får information i TUI-appen om bussens nummer og hvor den er parkeret. Desuden er der engelsktalende guider fra TUIs søsterselskab Crystal Ski i lufthavnen.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger. Cirka 1 time og 35 min med direkte fly fra København til München.

Transfertid

Transfertid fra Innsbruck ca. 1 time og 30 min, fra München ca. 3 timer og 15 min. Ventetid i lufthavnen kan forekomme,

Afstande

15 minutters gang til centrum, pisterne og skiskolens mødested. Der er en busholdeplads udenfor hotellet, busser til skiområdete kører kl. 8.30–11.00.

Shopping
1.3 km
Centrum
1.3 km