Sport & Spa Hotel Strass

  • Mayrhofen, Innsbruck (De Østrigske Alper), Østrig

Om hotellet

  • 4*
    Officiel kategori
  • WiFi

Et komplet resort med spa og underholdning

Sport & Spa Hotel Strass er et komplet resort med restaurant, barer, spa med pools, sauna og separat familieområde. Hotellet har en uovertruffen beliggenhed i centrum af Mayrhofen og lige ved siden af Penken-gondolen, der tager dig ind i Zillertal - et af Østrigs mest berømte skisportsområder.

Sport & Spa Hotel Strass fordeler sig over flere bygninger, og hovedhotellet består af to dele, der er forbundet af hovedindgangen og receptionsområderne. Hotellet har sin egen restaurant, tre barer og en natklub, hvor du kan tilbringe dine aftener.

Stort spa med pool og sauna

Spaet har tre etager og tilbyder boblebade, afslapningsområder, et fitnessrum, tre pools og et bredt udvalg af saunaer for gæster over 16 år samt et familie-spa. Du kan også vælge blandt det store udvalg af sundheds- og skønhedsbehandlinger, lige fra massage til ansigtsbehandlinger.

Restaurant og sportsbar

I restauranten serveres måltider inspireret af klassiske østrigske retter og internationale favoritter. Halvpension med både morgenmad og middag indgår i rejsens pris. Efter middagen kan du besøge hotellets Ice Bar eller afslutte aftenen i den lydisolerede natklub.

Billiard, dart og legerum til børn

På hotellet er der også et spillerum, hvor der er mulighed for at spille billiard, bordtennis og squash, mens børnene kan brænde noget energi af i legerummet.

  • Antal værelser : 154

Kort om hotellet

Centrum/Shopping
50 m/50 m
Restaurant/Bar
Ja/Ja

Adresse & telefon

Adresse
Hauptstraße 470, 6290 Mayrhofen, Österrike
Telefon
+43 52856705

Vigtig information

Officiel kategori
4
Antal værelser
154
Område
By
WiFi
Ja
Gratis WiFi på hotellets fællesarealer
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja

Værelser

WiFi
Ja
Deponeringsboks
Ja
Hårtørrer
Ja
TV
Ja
Telefon
Ja
Badekar/bruser og toilet
Ja

Senge

Nogle af værelserne har østrigske dobbeltsenge, dvs. en ramme med to separate madrasser ved siden af hinanden. Disse senge kan ikke deles op som to separate senge.

Sovesofa
Ja
Dobbeltseng
Ja
Enkeltseng
Ja
King size
Ja

Mad og drikke

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Morgenmad
Buffet
Frokost
Buffet
Middag
Menu
Halvpension er morgenmad og middag
Ja
Morgenmad
Ja
Vegetariske alternativer
Ja

Afstande

Hotellet ligger centralt i Mayrhofen, lige ved siden af Penken-gondolen. Skiskolen mødes på toppen af Penken-bjerget. Det tager 5 minutter at gå til Ahorn-liften. Skibussen stopper lige uden for hotellet.

Shopping
50 m
Centrum
50 m
Lufthavn
743 km

Pools

Indendørs pool
Ja
Pool
Ja

Afslapning

Massage- og spabehandlinger tilbydes mod ekstra betaling.

Spa
Ja
Wellness-center
Ja
Massage
Ja
Skønhedsbehandlinger
Ja
Sauna
Ja
Dampbad
Ja
Hamam
Ja
Jacuzzi
Ja

Underholdning

Natklub
Ja
Shows/livemusik
Ja

Sport

Squashbaner kan lejes mod betaling.

Træningslokale
Ja
Squash
Ja
Billard
Ja
Bordtennis
Ja

Børn og unge

Legeværelse
Ja

Tilgængelighed

Elevator
Ja

Vores service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gælder 2024-12-08 til 2025-04-06

Skriv til os i TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med os døgnet rundt, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler og give dig tips om rejsemålet. Vi svarer naturligvis også på spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Mød Crystal Ski-guiderne

På dit skisportssted er der lokale guider fra vores søsterselskab Crystal Ski Holidays, som gerne besvarer spørgsmål og rådgiver om de bedste pister. Nogle gange møder de også op i lufthavnen og på hotellet.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Rejsetiden afhænger af hvilken flyrute, du vælger. Rejsen kan inkludere en mellemlanding.

Transfertid

Fra Innsbruck lufthavn tager det 1 time og 5 minutter. Bemærk, at der kan være ventetid i lufthavnen. Transfer indgår i prisen for rejsen, men husk at vælge busstransfer, når du bestiller din rejse. [Læs mere om transfer her.] (https://www.tui.dk/rejse-med-tui/skirejser/)

Afstande

Hotellet ligger centralt i Mayrhofen, lige ved siden af Penken-gondolen. Skiskolen mødes på toppen af Penken-bjerget. Det tager 5 minutter at gå til Ahorn-liften. Skibussen stopper lige uden for hotellet.

Shopping
50 m
Centrum
50 m
Lufthavn
743 km