Rose Hotel

  • Mayrhofen, Innsbruck (De Østrigske Alper), Østrig

Om hotellet

  • 4*
    Officiel kategori
  • WiFi

Familieejet hotel med central beliggenhed og spa

Rose Hotel er et historisk, familieejet hotel i autentisk østrigsk stil. Rose Hotel blev bygget af familien Kröll helt tilbage i 1900 og drives stadig i dag af den fjerde generation. I dag har hotellet en perfekt balance mellem gammelt og nyt, med alt lige fra en traditionel østrigsk bar til et moderne spa.

Når du træder ind på hotellet, mødes du af en afslappende atmosfære med naturinspireret design, herunder stengulve, skovmalerier på væggene og lysekroner.

Moderne spa og fitnessrum

Efter en lang dag på skibakkerne kan du slappe af i hotellets elegante spa med sauna, dampbad, infrarød sauna og afslapningsområder. Der er også et fitnessrum til rådighed.

Hotelmorgenmad og middag indgår

Om morgenen kan du lade op med en stor hotelmorgenmad, og om aftenen venter en middagsbuffet eller fire-retters aftensmenu på hotellet.

Central beliggenhed

The Rose ligger lige ved centrum af byen, cirka 5 minutters gang fra hovedgaden og mindre end 10 minutters gang fra gondolliften.

  • Antal værelser : 52

Kort om hotellet

Centrum/Shopping
500 m/500 m
Restaurant/Bar
Ja/Ja

Adresse & telefon

Adresse
Brandbergstraße 353, 6290 Mayrhofen
Telefon
+43 5285 62229

Vigtig information

Sengene i dobbeltværelserne er østrigske dobbeltsenge. Det vil sige en sengeramme med to separate madrasser ved siden af hinanden. Sengen kan ikke opdeles i to separate senge.

Officiel kategori
4
Antal værelser
52
Område
By
Parkering
Ja
Husdyr er tilladt
Ja
WiFi
Ja
Gratis WiFi på hotellets fællesarealer
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja
Støjniveau
Begrænset støj
Deponeringsboks i receptionen
Ja

Værelser

WiFi
Ja
Deponeringsboks
Ja
Hårtørrer
Ja
TV
Ja
Telefon
Ja
Badekar/bruser og toilet
Ja

Mad og drikke

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Morgenmad
Buffet
Middag
Buffet, Menu
Halvpension
Ja
Halvpension er morgenmad og middag
Ja
Morgenmad
Ja

Afstande

7 minutters gang til Penken-gondolen. Skiskolen mødes på toppen af Penken-bjerget. 1 minuts gang til skibusstoppestedet. 5 minutters gang til hovedgaden.

Busholdeplads
100 m
Shopping
500 m
Centrum
500 m
Lufthavn
73.6 km

Afslapning

Massage kan tilkøbes.

Spa
Ja
Wellness-center
Ja
Massage
Ja
Sauna
Ja
Dampbad
Ja

Sport

Træningslokale
Ja

Tilgængelighed

Elevator
Ja

Vores service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gælder 2024-12-15 til 2025-03-30

Skriv til os i TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med os døgnet rundt, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler og give dig tips om rejsemålet. Vi svarer naturligvis også på spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Mød Crystal Ski-guiderne

På dit skisportssted er der lokale guider fra vores søsterselskab Crystal Ski Holidays, som gerne besvarer spørgsmål og rådgiver om de bedste pister. Nogle gange møder de også op i lufthavnen og på hotellet.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Rejsetiden afhænger af hvilken flyrute, du vælger. Rejsen kan inkludere en mellemlanding.

Transfertid

Fra Innsbruck lufthavn tager det 1 time og 5 minutter. Bemærk, at der kan være ventetid i lufthavnen. Transfer indgår i prisen for rejsen, men husk at vælge busstransfer, når du bestiller din rejse. [Læs mere om transfer her.] (https://www.tui.dk/rejse-med-tui/skirejser/)

Afstande

7 minutters gang til Penken-gondolen. Skiskolen mødes på toppen af Penken-bjerget. 1 minuts gang til skibusstoppestedet. 5 minutters gang til hovedgaden.

Busholdeplads
100 m
Shopping
500 m
Centrum
500 m
Lufthavn
73.6 km