Alpenhof Kristall

  • Mayrhofen, Innsbruck (De Østrigske Alper), Østrig

Om hotellet

  • 4*
    Officiel kategori
  • WiFi

Roligt miljø og klassisk tyrolerstil

På Alpenhof Kristall i Mayrhofen bor du i rolige omgivelser kun fem minutter fra centrum. Herfra kan du nemt komme til pisterne med skibussen, der kører lige uden for hotellet.

På Alpenhof Kristall bliver du mødt af en varm atmosfære og traditionel tyrolerstil. De moderne værelser har private balkoner, hvor du kan nyde den friske bjergluft.

Flere saunaer på hotellet

Efter en lang dag på skiløjperne kan du slappe af i saunaen, dampsaunaen og den infrarøde sauna.

Morgenbuffet indgår

Hver morgen vågner du op til en morgenbuffet i hotellets restaurant, hvor du kan fylde din energi op, inden du begiver dig ud på pisterne. I nærheden er der også en bred vifte af restauranter, hvor du kan spise middag om aftenen.

Praktisk beliggenhed

Fra hotellet har du kun fem minutters gang til centrum og 10 minutter til Penken-gondolen. Du kan også tage skibussen, der kører lige uden for hotellet.

Kort om hotellet

Centrum/Shopping
500 m/500 m
Restaurant/Bar
Ja/Ja

Adresse & telefon

Adresse
Am Marktplatz 218, 6290 Mayrhofen
Telefon
+43 (0) 5285 62428

Vigtig information

Sengene i dobbeltværelserne er østrigske dobbeltsenge. Det vil sige en ramme med to separate madrasser side om side. Sengen kan ikke opdeles i to separate senge.

Officiel kategori
4
Område
By
WiFi
Ja
Gratis WiFi på hotellets fællesarealer
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja
Støjniveau
Begrænset støj

Værelser

WiFi
Ja
Deponeringsboks
Ja
Hårtørrer
Ja
TV
Ja
Telefon
Ja
Bruser/toilet
Ja

Senge

Sovesofa
Ja

Mad og drikke

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Morgenmad
Buffet
Morgenmad
Ja

Afstande

5 minutters gang til centrum. Skibussen kører lige uden for hotellet. 10 minutters gang til Penken Gondola. Skiskolen mødes på toppen af Penken-bjerget.

Shopping
500 m
Centrum
500 m
Lufthavn
735 km

Afslapning

Massage mod betaling.

Wellness-center
Ja
Massage
Ja
Sauna
Ja
Dampbad
Ja

Tilgængelighed

Elevator
Ja

Vores service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gælder 2024-12-15 til 2025-03-30

Skriv til os i TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med os døgnet rundt, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler og give dig tips om rejsemålet. Vi svarer naturligvis også på spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Mød Crystal Ski-guiderne

På dit skisportssted er der lokale guider fra vores søsterselskab Crystal Ski Holidays, som gerne besvarer spørgsmål og rådgiver om de bedste pister. Nogle gange møder de også op i lufthavnen og på hotellet.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Rejsetiden afhænger af hvilken flyrute, du vælger. Rejsen kan inkludere en mellemlanding.

Transfertid

Fra Innsbruck lufthavn tager det 1 time og 5 minutter. Bemærk, at der kan være ventetid i lufthavnen. Transfer indgår i prisen for rejsen, men husk at vælge busstransfer, når du bestiller din rejse. [Læs mere om transfer her.] (https://www.tui.dk/rejse-med-tui/skirejser/)

Afstande

5 minutters gang til centrum. Skibussen kører lige uden for hotellet. 10 minutters gang til Penken Gondola. Skiskolen mødes på toppen af Penken-bjerget.

Shopping
500 m
Centrum
500 m
Lufthavn
735 km