Rejser
til
Porto Montenegro

Pris fra

...

Hoteller

1

Kort

Vis stort kort

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 110-150,-
  • 1 liter vandca. 7-10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadPodgorica
  • SprogMontenegrinsk
  • Befolkningca. 14.000

Rejser til Porto Montenegro

Montenegro riviera byder på sin mest eksklusive side i kvarteret omkring yachthavnen Porto Montenegro. Her kommer besøgende i luksussejl- og motorbåde for at opleve atmosfæren, mærkevarebutikkerne og restauranterne. Vores hotel i kategorien De Luxe ligger midt i yachthavnen.

Det er en populær beskæftigelse at gå rundt i yachthavnen og beundre bådene i mangemillionærklassen. Langs havet og i kvarteret lige bagved ligger der elegante gågader med mærkevarebutikker. Du kan vælge mellem rigtig mange restauranter, der serverer alt fra fisk og skaldyr til det italienske, libanesiske, asiatiske og lokale montegrinske køkken.

Fiskerihavn og hverdagsliv

Fortsætter du din gåtur lidt længere, ændrer rejsemålet karakter. Porto Montenegro er nemlig en del af den landlige by Tivat. Du bor i de fashionable kvarterer, men har kun ti minutters gang til gamle Tivats fiskerihavn, hvor omgivelser er enkle og mere præget af de lokales hverdagsliv.

Stilfuldt luksushotel

Vores femstjernede hotel Regent Porto Montenegro ligger i selve yachthavnen, med strandpromenaden og en frodig park som nærmeste naboer. Det er svært at gætte, at hotellet er fra 2014, da det er bygget i en stil der henleder tankerne på klassiske luksushoteller fra før i tiden. Læs mere i hotelpræsentationen.

Strande og lidobad

Den lille bitte badestrand i Tivat frister til et hurtigt dyp i Adriaterhavet, men er ellers ikke noget at gøre reklame for. Finere strande findes nogle kilometer nord og syd for byen, hvis du vil på en udflugt. Et andet alternativ er at købe entré til yachtklubbens elegante lidobad, med skønne solstole omkring en 64 meter lang havvandspool.

Se dig omkring i Montenegro

Stadig flere nysgerrige rejsende opdager Montenegros natur, kultur og badestrande. Ikke langt fra badebyerne kan du for eksempel opleve vandfaldet i Cijevna, middelalderbyen Kotor, der er med på Unescos verdensarvsliste og den charmerende lille ø Sveti Stefan, med luksushoteller og restauranter. Desuden er der mindre end hundrede kilometer til Dubrovnik i Kroatien.

Lækker, lokaldyrket middelhavsmad

Den lokale spisekultur er inspireret af både Kroatien og Italien. Lokaldyrkede grøntsager, ofte helt økologiske, serveres sammen med frisk middelhavsfisk, skaldyr, charcuterier, oste og lufttørret skinke af prosciuttotypen.

Rejsetyper i Porto Montenegro

Anbefalede hoteller - Porto Montenegro

1 hoteller