Udflugter Mexico

Vælg udflugter med en TUI-bestilling

Log ind på min rejse

Vælg udflugter uden en TUI-bestilling

Find udflugter

Eventyret Mexico bliver så meget større når man ser sig omkring. Snorkling, øko-parker, ziplines, markeder og de enestående mayatempler i junglen er kun nogle eksempler på alt det du kan opleve. Bestil direkte via knapperne her ved siden af, eller læs vores inspirationstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Dykning og snorkling ved Great Mayan Reef kan du opleve på flere forskellige bådudflugter for både nybegyndere og uddannede sportsdykkere. Gå heller ikke glip af at snorkle i cenoter, de berømte drypstenshuler der er delvist fulde af vand. Et endnu mere adrenalinfremkaldende eventyr er udflugten, hvor du på samme dag kører i firehjulstrækker og tager med zipline gennem junglen.

 • Seværdigheder, natur & kultur

  Seværdigheder, natur & kultur

  I junglen findes enestående byer og ruiner fra mayafolkets højkultur, med solpyramider, templer, boldbaner og astronomiske observatorier. Nogle af de mest kendte er Chichen Itza, Coba og Tulum. Du kan tage med på udflugter til dem alle, som du garanteret vil huske længe efter at din kulør er blegnet.

 • Bådture & relax

  Bådture & relax

  Du kan vælge mellem mange skønne udflugter på havet. Nogle er behagelige rundture med katamaran, hvor det primært drejer sig om badning, snorkling samt mad & drikke om bord. Andre tager dig til smukke øer som Isla Mujeres, Isla Contoy og Isla de Holbox.