Alito Hotel Tulum

  • Tulum, Mexico

Om hotellet

  • WiFi

En oase på stranden med bungalows

Alito Hotel Tulum har en idylisk og fredelig beliggenhed på stranden lige udenfor Tulum. Her bor du med naturen udenfor døren og kan nyde livet på stranden. På hotellet er der en lille pool, beach club og restaurant.

Alito Hotel Tulum har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Tulum, der ligger nogle hundrede meter fra hotellet. Centrum ligger nogle kilometer væk.

Bo i bungalow

Værelserne på La Diosa er indrettet i traditionel caribisk stil og du kan vælge at bo i dobbeltværekser eller bungalows på hotelområdet. Her vågner du til lyden af dunglefugles kvidder og palmernes sus.

Pool og beachclub

Mellem høje palmer er der en lille pool og nogle liggestole. Foretrækker du stranden byder strandklubben Alito Hotel Tulum på hyggeligt strandliv med bløde liggestole og servering af drikkevarer og mad. Bruger du aftenen på hotellet er der også en restaurant, der har åben om aftenen.

Vigtig information

Alito Hotel Tulum ligger i området El Jaguar Park. Ved indgang til parkområdet betales en afgift på 3.5 USD eller 61 MXN. Ved ankomst til hotellet indgår denne afgift i din transfer du har bestilt gennem TUI. Bestiller du transfer på egen hånd indgår den ikke. Forlader du parkområdet under dit ophold betaler du afgiften på 3.5 USD eller 61 MXN pr. dag. Du kan forlade og komme tilbage til hotellet flere gange om dagen.

Kort om hotellet

Til strand/badning
50 m - 150 m
Udendørspool
Ja
Shopping
4.5 km
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca. 2 timer 15 min.

Adresse & telefon

Adresse
Carr. Tulum-Punta Allen KMO.47 MZ1 Lote5, 77780, Tulum - Quintana Roo; Mexico.
Telefon
+52 984 143 5251

Vigtig information

Hotellet hed tidligere La Diosa.

MasterCard
Ja
Visa
Ja
Område
Strand
WiFi
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja

Værelser

WiFi
Ja
Deponeringsboks
Ja
Gratis deponeringsboks
Ja
Aircondition
Ja
Gratis aircondition
Ja

Senge

Dobbeltseng
Ja
King size
Ja
Ja

Mad og drikke

Restaurant
Ja
Bar
Ja

Afstande

Shopping
4.5 km

Stranden

Strand/badning (mindste afstand)
50 m
Strand/badning (max)
150 m
Type af strand
Sandstrand

Pools

Da poolen er meget lille, er det svært at svømme i den.

Udendørspool
Ja

Tilgængelighed

Elevator
Nej

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gælder 2024-11-01 til 2025-05-01

Service via TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med os døgnet rundt, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler, give dig tips til restauranter og vise dig, hvor du finder de bedste shoppingmuligheder og de fineste strande. Vi hjælper naturligvis også med praktiske spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Vintersæson: Charterfly nonstop, cirka 11 timer 40 min på udrejsen og  ca. 9 timer 35 min på hjemrejsen med direkte fly. Tid beregnet fra København. Du kan også rejse med rutefly med en eller flere mellemlandinger, lokal rejsetid kan variere mellem 15 og 20 timer.

Sommersæson: Rutefly med en eller flere mellemlandinger.

Transfertid

Beregnet transfertid er cirka 2 timer 15 min. Bestil transferbus eller privat transfer med taxi eller minibus. Når du foretager en bestilling ser du, hvilke alternativer der er mulige. Her kan du læse mere om transfer.

Afstande

Shopping
4.5 km

Stranden

Strand/badning (mindste afstand)
50 m
Strand/badning (max)
150 m
Type af strand
Sandstrand