Soho Holbox Hotel Boutique & Spa

  • Isla de Holbox, Mexico

Om hotellet

  • WiFi

Boutiquehotel med rooftop pool ved stranden

På Soho Holbox Hotel Boutique & Spa bor du i rolige omgivelser direkte ved den hvide strand på Isla de Holbox i Mexico. Øens lille centrum med hyggelige restauranter og folkeliv ligger i gåafstand fra hotellet. På tagterrassen kan du svømme i poolen og nyde udsigten over havet.

Værelserne på hotellet har en moderne rustik indretning inspireret af havet og naturen. Hotellet ligger i tropisk grønne omgivelser og du kan gå barfodet hele tiden..

To pools

I haven ligger en mindre pool, hvor du kan slappe af på en farverig liggestol. Pool- og snackbaren serverer drikkevarer og snacks. Det er også her morgenmadsbuffeten serveres hver morgen. Stranden ligger bare nogle skridt fra hotellet og på tagterassen finder du endnu en pool og en fantastisk udsigt over havet.

Gå til byens centrum

På ca. 10 minutter kan du gå til byens centrum. Her kan du spise på nogle af de lokale restauranter ved torvet, som serverer nyfanget fisk og mexicanske specialiteter.

Nyd en spa-stund

I spa-afdelingen kan du slappe af med en afkoblende kropbehandling. På spamenuen finder du et udvalg af aromaterapi og klassisk massage.

Hotellet byder gæster fra 15 år velkommen.

  • Antal værelser : 21

Kort om hotellet

Udendørspool
Ja
Centrum/Shopping
800 m/800 m
Bar
Ja
Transfertid
ca. 2 timer 30 min

Gennemsnitsvejr i Isla de Holbox

Adresse & telefon

Adresse
Calle Caguama Esquina Calle Zargo, 73310 Quintana Ro, Isla de Holbox, Mexico
Telefon
+52 984 151 2338

Vigtig information

En miljøafgift på ca. 15:-pr./døgn/værelse som betales direkte på hotellet ved ankomst.

Ca. 23/3-8/4 fejres påsken i Mexico og frem for alt på Isla de Holbox og 9/2-13/2 afholdes karneval, dette kan medføre mange mennesker, høj musik og fest omkring torvet til langt ud på natten.

Antal værelser
21
WiFi
Ja

Værelser

Dobbeltværelse
30 m2
Juniorsuite
50 m2
Deponeringsboks
Ja
Aircondition
Ja
TV
Ja

Senge

Dobbeltseng
Ja
Enkeltseng
Ja
King size
Ja

Mad og drikke

Bar
Ja
Poolbar
Ja

Afstande

Shopping
800 m
Centrum
800 m

Stranden

Strand/badning (max)
100 m
Type af strand
Sandstrand

Pools

Udendørspool
Ja
Pools
2

Afslapning

Spa
Ja

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gælder 2023-11-01 til 2024-05-01

Via TUI-appen kan du få kontakt med vores guider døgnet rundt – direkte i mobilen. Hent TUI-appen gratis til din smartphone eller tablet.

Guideservice via TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med TUIs guider når det passer dig. Under ”Spørg guiderne” i appen og myTUI på tui.dk, kan du sende meddelelser og få hurtigt svar, både før og i løbet af ferien. Du skal blot oplyse dit mobilnummer og din e-mailadresse når du bestiller rejsen og derefter hente og aktivere TUI-appen med dit bestillingsnummer. I appen finder du også aktuel information om dit fly, hotel, rejsemål og transfer. Her kan du også bestille TUIs udflugter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guiderne døgnet rundt, alle ugens dage

  • ”Spørg guiderne” findes både i TUI-appen og under myTUI på tui.dk
  • Servicen starter direkte når du har bestilt din rejse.
  • Inden afrejse svarer vi indenfor et døgn, i løbet af ferien så hurtigt vi kan – oftest indenfor 30 minutter.
  • Døgnet rundt kan du også, ved akut tilfælde, nå guiderne på telefon. Nummeret finder du i TUI-appen et døgn inden du kommer til rejsemålet. Har du ikke TUI-appen, modtager du nummeret via sms inden du rejser.

Service i lufthavnen

Hvis du har bestilt bustransfer, modtager du i TUI-appen information om bussens nummer og hvor den er parkeret. Desuden er TUIs engelsktalende guideteam til stede i lufthavnen. Har du bestilt taxitransfer møder chaufføren dig i lufthavnen.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Vintersæson: Charterfly nonstop, cirka 11 timer 45 min på udrejsen og 9 timer 35 min på hjemrejsen. Tid beregnet fra København. Med rutefly med en eller flere mellemlandinger er den totale rejsetid mellem 15 og 20 timer.

Sommersæson: Rutefly med en eller flere mellemlandinger, lokal rejsetid kan variere mellem 15 og 20 timer.

Transfertid

Beregnet transfertid fra lufthavnen i Cancun ca. 2,5 time, inklusive bådtur (motorbåd eller færge) og en vis ventetid ved færgelejet. Bådturen tagr cirka 20-30 minutter. På Isla de Holbox hentes du med golfbil og bliver kørt til hotellet.

Hvis dit fly lander i Cancun om aftenen (fra ca. 17 og senere) kan det medføre at første overnatning bliver på fastlandet, da bådene til Isla de Holbox ikke sejler om aftenen og natten. TUI arrangerer hotel og transfer. Du får mere information ved ankomst til Cancun. Dette gælder også ved flyforsinkelse.

Når du foretager en bestilling ser du, hvilke transferalternativer der er mulige. Her kan du læse mere om transfer.

Afstande

Shopping
800 m
Centrum
800 m

Stranden

Strand/badning (max)
100 m
Type af strand
Sandstrand