/Mexico

Med smag for Mexico

af Pernilla Fröding, Product Manager Ancillaries

Yucata´nhalvøen med sine fantastiske strande og store udbud af aktiviteter og udflugter, får mig konstant til at længes hertil. Det siger Pernilla Fro¨ding, der har været i Mexico ti år i træk for at slappe af og forkæle sig selv.

Når du har oplevet de historiske vingesus blandt mayaruinerne, snorklet i nogle af de fantastiske undervandsgrotter, besøgt dyre- og naturparker som Xcaret eller Xel-Ha og måske har prøvet ”zip-line” over trætoppen, er det skønt at slappe af bagefter. Med en herlig massage, en dag til havs ombord pa° en katamaran eller i hængekøjen med en god bog.
Noget af det første jeg gør, når jeg er landet, og har installeret mig, er at forkæle mine trætte fødder med en pedicure, så de føler sig fine og klare til det strandliv, der venter. Det er skønt, afslappende og billigt. Skal det være rigtig luksuriøst, bestiller jeg også en manicure.

En anden måde at forkæle kroppen på, er naturligvis massage. Jeg plejer altid at få massage, og da det er billigere end derhjemme, kan man variere lidt og den ene dag få en ”Swedish massage” for at få løsnet op på de hårde muskler, den næste dag en hovedmassage, og en afslappende massage nogle dage senere. Du kan blandt andet få massage på strandklubberne langs med strandene i Playa del Camen og Tulum.

Et udflugtstips: tag pa° en katamarantur over til Isla Mujeres, kvindernes ø. Her lyser det turkise hav og du kan snorkle langs med verdens andetstørste korallrev.

Mexico Mexico

Massage i Mexico Massage i Mexico