Mexico

At rejse til Mexico er en måde at opfylde feriedrømme på. Året rundt mødes du af kridhvide strande, kokospalmer og et turkist hav. Desuden findes mayafolkets tempelbyer og gode snorkelmuligheder nær vores rejsemål. Vælg mellem fine All Inclusive-hoteller og hyggelige bungalows ved strandene. Læs mere

At rejse til Mexico er en måde at opfylde feriedrømme på. Året rundt mødes du af kridhvide strande, kokospalmer og et turkist hav. Desuden findes mayafolkets tempelbyer og gode snorkelmuligheder nær vores rejsemål. Vælg mellem fine All Inclusive-hoteller og hyggelige bungalows ved strandene.

Eventyr og shopping
Til alle med hang til eventyr er der meget at foretage sig i Mexico. Snorkling i grotter og rafting er blot nogle eksempler. Andre udflugter kan tage dig med til mayabyer som Chichen Itza, Tulum og Coba. Overalt er der småbutikker til dem, der kan lide at shoppe.

Vælg et godt rejsemål, eller flere!
Vil du opleve rigtig meget, kan vi anbefale at kombinere med flere rejsemål på samme ferie. De mest populære steder er den farverige badeby Playa del Carmen, den elegante ferieby Cancun og den charmerende lille ø Isla de Holbox. I vintersæsonen kan du desuden vælge mellem fredelige strandparadiser som Puerto AventurasPuerto Morelos og Playa Mujeres.

Hoteller med eller uden All Inclusive
Året rundt tilbyder vi både elegante resorthoteller med All Inclusive og prisbillige enklere alternativer. Og om vinteren, når de fleste rejser hertil, er udvalget endnu større. Så kan du blandt andet bestille:

Nonstopfly med Dreamlineren om vinteren
I vinterens højsæson flyver vi dig direkte fra København til Mexico med verdens mest moderne passagerfly, Boeing 787 Dreamliner. På udrejsen tager det omkring tolv timer mens hjemrejsen sker på kun ti timer, takket være medvind. I sommerhalvåret flyver du med rutefly og må da påregne længere rejsetid på grund af mellemlandinger.

Vis mindre

Toplister & anbefalinger