Udflugter Mauritius

Vælg udflugter med en TUI-bestilling

Log ind på min rejse

Vælg udflugter uden en TUI-bestilling

Find udflugter

Den store ø Mauritius frister ikke kun med All Inclusive-hoteller og drømmestrande, men også med frodig tropisk natur, charmerende byer og mange historiske seværdigheder. Bestil direkte vi knapperne som er her ved siden af, eller læs vores inspirationstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Tager du med på dybhavsfiskeri får du foruden en skøn bådtur også chancen for at fange barracudaer og tunfisk i det Indiske Ocean. Et andet eventyr er en 45 minutter lang ubådssafari, hvor du uden at blive våd kommer tæt på det tropiske koralrev med farverige fisk.

 • Seværdigheder, natur & kultur

  Seværdigheder, natur & kultur

  På udflugten Exotic North får du en mindeværdig heldagstur med mange af Mauritius største seværdigheder. Den berømte botaniske have i Pamplemousse og en sukkerplantage besøges, inden vi efter frokost stifter bekendtskab med museer, markeder og shoppingcentre i den farverige hovedstad Port Louis.

 • Bådture & relax

  Bådture & relax

  Med bådture som Simply Sailing oplever du tropisk afslapning når den er bedst. Langsomt glider katamaranen hen over det turkise vand ud for den frodige kyst og kaster anker i vige, hvor du kan bade og snorkle. Frokost med grillet fisk serveres om bord og til sidst får du nogle timer blandt hvide strande på den lille paradisø Île aux Cerfs.