Værd at vide om South Male Atollen

 • Hovedstad

  Male
 • Valuta

  Rufiyaa (MVR)
 • Sprog

  Divehi
 • Befolkning

  ca. 420.000
 • Tidsforskel

  + 4 timer
 • Transfertid

  ca. 45 minutter

Pas og visum

Læs om pas- og visumregler her

Rejsevejledninger

Udenrigsministeriets rejsevejledninger, råd og oplysninger

Vaccinationer

Spørg din læge eller gå ind på www.sikkerrejse.dk for evt. anbefalinger.


Frokostsalat
ca. 85,-

1,5 liter vand
ca. 25,-

Gennemsnitspriser

Værd at vide

 • Flyvetid

  Din rejsetid er afhængig af hvilket fly du vælger. Vi tilbyder direkte fly fra Stockholm på ca. 13 timer inklusive mellemlanding i Doha.

 • Transfertid

  Transfer fra og til lufthavnsøen ved ankomst go afrejse indgår i rejsens pris. Du tager til øen med en hurtiggående motorbåd på ca. 45 minutter.

  Vær opmærksom på, at lænegere ventetid kan forekomme inden båden forlader lufthavnsøen, hvis den skal vente på flere ankommende fly. Vær også forberedt på at bådturen nogle gange kan bumpet og dermed uegnet for personer med nedsat bevægelighed eller helbred.

  Ved flyforsinkelser eller dårlige vejrforshold, kan det undtagelsesvis ske, at man ved ankomsten må overnatte på en anden ø.

 • Sol og badning

  Hele hoteløen hvor Adaaran Club Rannalhi ligger, består af lyst, finkornet koralsand. I nord og syd omkranses strandene af tæt tropisk vegetation, mens man længst østpå finder en stor sammenhængende sandodde, hvor hotellet har anlagt sine baner til beachvolley og strandfodbold. Mest lavvandet er der på den modsatte vestlige side ved de lange moler med vandvillaer.

 • Oplev mere

  Hotel Adaaran Club Rannalhi tilbyder mange forskellige udflugter mod betaling. For eksempel dybhavsfiskeri, fotokrydstogt i solnedgangen, rundtur til nærliggende øer, besøg i en traditionel maldivisk by og en guidet tur til landets hovedstad Male.

 • Rejser med børn

  Selve hoteløen hvor Adaaran Club Rannalhi ligger er fredelig og børnevenlig. Flere af strandene er lavvandede. Det eneste du skal overveje er om børnene kan blive rastløse af det afslappende tempo, og om hvordan du tror de vil opleve bådtransferen og den lange flyvetur.

 • Prisniveau

  – 1,5 liter mineralvand, ca. 28,-
  – Sodavand (33 cl) ca. 25,-
  – Øl (33 cl) ca. 32,-
  – Husets rødvin (75 cl) ca. 160,-
  – Salat ca. 85,-
  – Hamburger ca. 120,-
  – Hummermiddag ca. 360,-

 • Indbyggertal

  der er ingen fastboende på hoteløen hvor Adaaran Club Rannalhi ligger. Hele Maldiverne har ca. 417.000 indbyggere.

 • Rejse med handicap

  Transfer med båd/vandflyver kan virke besværlig. Hvis du er afhængig af hjælpemidler som kørestol eller rollator, bør du kontrollere på forhånd om de i det hele taget kan medbringes. De fleste hoteløer består af koralsand, hvilket gør det besværligt at komme omkring.

  På de respektive hotelsider finder du information om hotellets faciliteter og værelser under fanebladet "Hotelfakta". Hvis der på hotellet er værelser, der er specielt tilpasset til personer med funktionsbesvær, findes der også information om disse.

 • Vigtig information

  Ind- og udcheckning
  Her kan du læse om ind- og udcheckningsregler på hotellerne.

  Valuta og kreditkort
  Maldivisk rufiyaa (MVR).
  Lokal valuta er som regel kun nødvendig ved besøg i hovedstande Male, på øerne foregår betalingen normalt med kreditkort eller US-dollar.

  Pas- og visumregler
  Læs om pas- og visumregler her.

  Obs!
  Det er forbudt at indføre alkoholholdige drikkevarer til Maldiverne (konfiskeres ved ankomst). Vin, øl og spiritus serveres på hoteløerne, men ikke i hovedstaden Male.

  Klimaet og det tropiske økosystem medfører, at insekter og små firben er almindeligt forekommende, nogle gange også på værelserne.

  Der kan opstå forsinkelser når din bagage skal transporteres fra lufthavnen til hoteløen. De kan skylde sforsinkede vandflyvere eller både, vejrforholdene m.m. Din bagage akn da ankomme sent om natten eller den efterfølgende morgen.