Værd at vide om Haa Dhaalu Atollen

 • Hovedstad

  Malé
 • Valuta

  Rufiyaa (MVR)
 • Sprog

  Divehi
 • Befolkning

  ca. 2.000
 • Tidsforskel

  +4 timer
 • Transfertid

  ca. 1 time

Pas og visum

Læs om pas- og visumregler her

Rejsevejledninger

Udenrigsministeriets rejsevejledninger, råd og oplysninger

Vaccinationer

Spørg din læge eller gå ind på www.sikkerrejse.dk for evt. anbefalinger.


Enkel middag
ca. 180,-

1,5 liter vand
ca. 40,-

Gennemsnitspriser

Værd at vide

 • Flyvetid

  Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger. Cirka 13 timer og 10 min inklusiv mellemlanding i Doha. Tiden er beregnet fra København/Kastrup.

 • Transfertid

  Transfer til Haa Dhaalu atollen indgår. Cirka 45 minutter med indenrigsfly fra lufthavnsøen Male til lufthavnen på øen Hanimaddhoo. Derfra er der cirka 15 minutter til The Barefoot Eco Lodge.

  Vær opmærksom på, at der kan opstå mange timers ventetid til og fra hotellet afhængig af flytidstabellerne.Ved eventuelle forsinkelser eller på grund af vejr og vind, kan din transport i særlige tilfælde blive ændret og/eller overnatning på en anden ø kan blive nødvendig.

  Bagage
  Bagagevægten på indenrigsfly må være max 20 kg. Ved overvægt kan der arrangeres separat transport i tilfælde af pladsmangel, så bliver du debiteret for ca. 2 USD/kg.

  Her kan du læse mere om transfer.

 • Sol og badning

  Alle øer i Maldiverne har koralstrande, badesko anbefales. Ved ebbe er der ofte lav vandstand, ellers er det normalt perfekt til svømning, surfing og vandski. Nøgen- og topløs badning er ikke tilladt. Solen er meget stærk, benyt solcreme med meget høj faktor.

  The Barefoot Eco Hotel har en privat sandstrand med vandsport.

 • Oplev mere

  Snorkel- og dykkerudstyr kan lejes på alle vores øer. Dykkerkurser arrangeres for nybegyndere og avancerede dykkere. Cykler og kajakker kan lånes.

  The Barefoot Eco Hotel har sit eget center for miljø- og naturbeskyttelse, hvor marinebiologer forsker i økosystemet. Du kan deltage i såkaldte "open lab sessions" og guidede udflugter som fisketure, snorkling og andre måder, hvor du kan lære mere om det marine liv.

  Kontakt receptionen for information om udflugtsprogram og aktiviteter. Udflugterne arrangeres af de respektive hoteller og bestilles og betales direkte til hotellet.

 • Restauranter og forlystelser

  På The Barefoot Eco Hotel er der en restaurant, men alkohol er ikke tilladt på øen. Du kan tage ud til den flydende bar Black Pearl, der ligger i lagunen (bestilles i receptionen).

 • Prisniveau

  I butik: 1,5 liter vand ca. 40,-, sodavand (33 cl) ca. 30,-.
  På restaurant: Øl (50 cl) ca. 35,-, let frokost ca. 160,-, enkel middag ca. 180,-.

 • Adapter

  220 V. Stikkontakter af engelsk type, adapter er nødvendig.

 • Rejse med handicap

  Transfer med båd/vandflyver kan opleves som besværlig, kontroller at det er muligt at medbringe kørestol inden afrejsen. De fleste atoller består af sand og det kan være svært at komme rundt.

  På de respektive hotelsider finder du information om hotellets faciliteter og værelser under fanebladet "Hotelfakta". Hvis hotellet har værelser, der er specielt tilpasset til personer med handicap, findes der også mere information om disse.

 • Vigtig information

  Ind- og udcheckning
  Her kan du læse om ind- og udcheckningsregler på hotellerne.

  Valuta og kreditkort
  Maldivisk rufiyaa (MVR).
  Lokal valuta er som regel kun nødvendig ved besøg i hovedstaden Male. På øerne sker betaling med kreditkort eller EUR og USD. Der er ingen hæveautomater på hotellerne. Rejsechecks accepteres ikke.

  Øvrigt
  Det er forbudt at indføre alkohol (konfiskeres ved ankomst).

  Alkohol er ikke tilladt og serveres ikke på hele øen, pånær på The Barefoot Eco Resorts bar-båd, der har et begrænset antal pladser.

  Det tropiske økosystem/vejr medfører, at insekter og små firben er almindeligt forekommende, nogle gange også inde på værelserne.

  Der kan opstå forsinkelser når bagagen skal transporteres fra hovedlufthavnen til øen. Det kan skyldes flyforsinkelser, vejrforhold m.m. Din bagage kan da ankomme sent om natten eller morgenen efter ankomst.