Værd at vide om Baa Atollen

 • Hovedstad

  Malé
 • Valuta

  Rufiyaa (MVR)
 • Sprog

  Divehi
 • Befolkning

  ca. 420.000
 • Tidsforskel

  + 4 timer
 • Flyvetid

  Ca. 13 timer

Pas og visum

Læs om pas- og visumregler her

Rejsevejledninger

Udenrigsministeriets rejsevejledninger, råd og oplysninger

Vaccinationer

Spørg din læge eller gå ind på www.sikkerrejse.dk for evt. anbefalinger.


Sodavand (33 cl)
Ca. 20,-

Salat
Ca. 75,-

Middagsbuffet
Ca. 240,-

Gennemsnitspriser

Værd at vide

 • Flyvetid

  Cirka 13 timer fra København inklusive mellemlanding i Doha.

 • Transfertid

  Transfer til Baa Atollen indgår og den effektive tid er cirka 35 minutter, men ventetider forekommer og medfører, at den totale tid ofte kan blive flere timer efter at du er landet på den internationale lufthavnsø.

  Der bliver du mødt af personale fra hotellet der viser vej til indenrigsflyet du skal fortsætte med. I ventetiden får du adgang til en lounge med gratis WiFi og forfriskninger. Flyet bringer dig derefter på cirka 25 minutter til lufthavnen på øen Dharavaandhoo. Derfra sejles du med hotellets egen hurtiggående motorbåd til din hotelø på cirka 10 minutter.

  Ved eventuelle flyforsinkelser eller på grund af vejr og vind, kan dit transportmiddel i særlige tilfælde blive ændret og/eller overnatning på en anden ø kan blive nødvendig.

  Bagage
  På indenrigsflyet må den indcheckede bagage højst veje 20 kg, ved overvægt tager flyselskabet en afgift på 5 USD pr. kg.

 • Sol og badning

  Alle hoteløer i Maldiverne har hvide strande med koralsand og omgives af koralrev, der danner lavvandede laguner, hvor vandet er turkisfarvet og ideelt til badning, snorkling og vandsport. Nøgenbadning og topløs er ikke tilladt. Solen er meget stærk, så sørg for at beskytte dig godt med tynde klæder og en solhat eller solcreme med høj beskyttelsesfaktor.

 • Oplev mere

  Snorkel- og dykkerudstyr kan lejes på alle hoteløer i Maldiverne. Sportsdykkerkurser tilbydes til både nybegyndere og dem der allerede har et certifikat. Her er også andre former for vandsport.

  Kontakt hotellets reception for information om udflugtsprogram og aktiviteter. Udflugterne arrangeres af hotellet og betales på rejsemålet. Eksempler på udflugter er bådture til andre øer eller snorkel-, fiske- og solnedgangsture med ulighed for at se delfiner, hvis man er heldig.

  For dig der har bestilt en All Inclusive-pakke på hotel Kihaa Maldives indgår udflugten Solnedgangskyrdstogt (en tur pr. person i løbet af ferien)

 • Rejser med børn

  Maldivernes hoteløer er meget børnevenlige.Transporten dertil med båd og/eller fly – oftest inklusive lange ventetider – kan dog virke besværlig hvis man rejser med mindre børn.

 • Prisniveau

  Vand på flaske ca. 25,-, sodavand (33 cl) ca. 20,-, øl (33 cl) ca. 25,- og en flaske importeret rødvin fra 160,-.

  Hamburger ca. 100,-, salat ca. 75,-, sandwich ca. 50,-, middagsbuffet ca. 230,- og hummermiddag ca. 640,-.

 • Indbyggertal

  Der er ingen fastboende på hoteløerne. Hele landet Maldiverne har ca. 420.000 indbyggere.

 • Rejse med handicap

  Den forholdsvis besværlige transfer med indenrigsfly og motorbåd gør rejsen mindre lemplig for dig med gangbesvær. På selve hoteløen er det ikke umuligt at komme omkring med rollator eller kørestol, men man skal være opmærksom på, at underlaget mange steder er sand som man synker ned i.

  På de respektive hotelsider finder du information om hotellets faciliteter og værelser under fanebladet "Hotelfakta". Hvis der på hotellet er værelser, der er specielt tilpasset til personer med funktionsbesvær, findes der også information om disse.

 • Vigtig information

  Ind- og udcheckning
  Her kan du læse om ind- og udcheckningsregler på hotellerne.

  Valuta og kreditkort
  Maldivisk rufyiaa (MVR). Lokal valuta er som regel kun nødvendig ved besøg i hovedstaden Malé, på øerne sker betaling med kreditkort eller i EUR og USD. Rejsechecks accepteres ikke.

  Obs!
  Det er forbudt at indføre alkoholholdige drikkevarer (konfiskeres ved ankomst). Vin, øl og spiritus serveres på hoteløerne, dog ikke på Malé.

  Det tropiske økosystem/vejr gør, at insekter og små firben er almindeligt forekommende, nogle gange også inde på værelserne.

  Der kan opstå forsinkelser når bagagen skal transporteres fra lufthavnen til øen. Det kan skyldes flyforsinkelser, vejrforhold o.l. Din bagage kan da ankomme sent på natten eller morgenen efter ankomsten.