Rejser til Dubrovnik kysten

Dubrovnik-kysten ligger længst sydpå i Kroatien. Lige som i resten af landet mødes du af rullestensstrande med krystalklart vand, charmerende byer, grønne bjerge og lækker mad bestående af alt fra skaldyr til lokaldyrkede grøntsager. Den store forskel i forhold til det øvrige Kroatien er, at du desuden kan opleve verdensarvsbyen Dubrovnik. Læs mere

Dubrovnik-kysten ligger længst sydpå i Kroatien. Lige som i resten af landet mødes du af rullestensstrande med krystalklart vand, charmerende byer, grønne bjerge og lækker mad bestående af alt fra skaldyr til lokaldyrkede grøntsager. Den store forskel i forhold til det øvrige Kroatien er, at du desuden kan opleve verdensarvsbyen Dubrovnik.

Solsikkert og magisk smukt
Dubrovnik-kysten ligger længst sydpå i den kroatiske region Dalmatien, nær grænsen til Montenegro. Klimaet er solsikkert, og da kysten består af klipper og rullestensstrande er vandet gennemsigtigt og blåt på en helt magisk måde. Længere inde i landet dyrker man citrusfrugter, oliven og vin.

Gammelt og nyt i Dubrovnik
Kystens dronning er den unikke by Dubrovnik. Der kan du gå rundt på den middelalderlige ringmur, opsøge steder hvor Game of Thrones er blevet indspillet og tage svævebanen til højt op over den gamle bydel. I stræderne finder du både mange hundrede år gamle paladser samt østersbarer og mærkevarebutikker. Dubrovnik er kort sagt en af Middelhavets mest fascinerende byer.

Vælg et rejsemål
Du kan læse mere om Dubrovnik-kysten og vores hoteller under de respektive rejsemål:

  • Dubrovnik – enestående middelalderby med strande, ringmur og fantastiske bygninger
  • Korcula – stor grøn ø med en charmerende gammel by og vores fine Blue Star-hotel
  • Slano – badeby i en beskyttet vig med eksklusive hoteller, heraf et med All Inclusive
  • Mlini – harmonisk by med fine strande, kun små 10 km fra Dubrovnik
  • Cavtat – charmerende rejsemål med gammel bykerne, lystbådehavn og gangstier
  • Orasac – landsby hvor vores femstjernede hotel med mange faciliteter ligger direkte ved havet

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger