Udflugter Sal

Vælg udflugter med en TUI-bestilling

Log ind på min rejse

Vælg udflugter uden en TUI-bestilling

Find udflugter

Selv om øens enestående strande er tiltrækkende, bliver dine rejseminder endnu stærkere, hvis du ser dig omkring en dag eller to. Ørundtur, vandsport, snorkling, beachbuggy i sandklitterne og en kapverdisk festaften er nogle af de udflugter der tilbydes. Bestil direkte via knapperne her ved siden af, eller læs vores inspirationstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Du kan vælge en kombineret cykel- og vandretur til øens højeste punkt 100 meter over havet. Lyder det besværligt findes der også en variant med el-cykel. Over sandklitterne på det indre af øen findes der ture med firehjulstrækkere, og ude på havet kan du sejle vandscooter. Et andet tips er et prøvedyk for begyndere.

 • Seværdigheder, natur & kultur

  Seværdigheder, natur & kultur

  Ørundturen "Postkort fra Sal" tager dig med til charmerende fiskerbyer, det naturlige havvandsbassin i Buracona, den lille hovedstad Espargos, den botaniske have og Pedra Lumes saltsøer. En rundtur til fods hjælper dig med at blive bekendt med Santa Maria, hvor guiden viser dig markedet, kirken, fiskerihavnen, et hipt kunstgalleri og en hjælpeorganisation for børn og unge.

 • Bådture & relax

  Bådture & relax

  Tager du med på snorkelturen, får du både en afslappende bådtur og mulighed for at bade og snorkle ved et koralrev. En unik oplevelse for Sal er helseudflugten Salinas Special, hvor du ved de ekstremt saltholdige bassiner i Pedra de Lume får en saltbehandling, der er god for både hud og velvære.

 • Aftenture med mad & drikke

  Aftenture med mad & drikke

  Bestiller du vores arrangement Strandparty går turen til en strand, hvor bordene er dækket op direkte i sandet og du nyder en grillmiddag inklusiv drikkevarer. Inden middagen får du mulighed for at fiske fra land, og når vi er færdige med middagen, bliver der dans under stjernehimlen til et liveband