/Santa Maria

Bo i det uberørte Santa Maria på Kap Verde

af Sari Petersen, Salg & Service konsulent, TUI

Santa Maria har med tiden fået mere at byde på mht. by & shopping, men stadig er det et meget lækkert uberørt sted hvor man kan nyde fred & ro, samt følge med i hverdags livet på Kap Verde.

Inde i byen må man ikke gå glip af en lokal drink på nogle af de små lokale restauranter/barer, en kold Capirinha i eftermiddags solen, mens man kan nyde havet og følge med i de lokale små børn der stormer hjem fra skole i deres fine blå uniformer.

Kap Verde byder på et utrolig positivt og glad folkefærd, frisk fisk og spændende markeder. Det er en meget farverig ø, blandet med kridvide sandstrande.

Der kan forekomme en del vind, men en sommerhat fra markeds pladsen og en fin sarong, så overlever man vinden, da denne bliver overskygget af de mange indtryk Kap Verde har at tilbyde: Strand, god mad, markeder og afslapning.

Hverdags livet på Kap Verde, frisk fisk på markeds pladsen Hverdags livet på Kap Verde, frisk fisk på markeds pladsen

Typisk set i dagligdags billedet, glad indfødt dame :) Typisk set i dagligdags billedet, glad indfødt dame :)

En flot stor hvid krabbe, umiddelbart det eneste dyr jeg har set på Kap Verde.  En flot stor hvid krabbe, umiddelbart det eneste dyr jeg har set på Kap Verde. 

Strandende på Kap Verde, perfekt til vandsports aktiviteter og lange gå ture Strandende på Kap Verde, perfekt til vandsports aktiviteter og lange gå ture

Odjo d' Agua, restauranten med den dejlige tunfisk og andet godt fra havet. Om aftenen er der en rigtig flot og stemningfyldt belysning Odjo d' Agua, restauranten med den dejlige tunfisk og andet godt fra havet. Om aftenen er der en rigtig flot og stemningfyldt belysning