Værd at vide om Boavista

 • Hovedstad

  Praia
 • Valuta

  Kapverdiske escudo (CVE), Euro
 • Sprog

  Portugisisk
 • Befolkning

  539 560
 • Tidsforskel

  -2 timer

Pas og visum

Læs om pas- og visumregler her

Rejsevejledninger

Udenrigsministeriets rejsevejledninger, råd og oplysninger

Vaccinationer

Spørg din læge eller gå ind på www.sikkerrejse.dk for evt. anbefalinger.


Enkel middag
ca. 60,-

1 liter vand
ca. 8,-

Priseksempler fra Sal Rei

Værd at vide

 • Valuta og kreditkort

  Kapverdisk escudo (CVE). Euro accepteres parallelt med escudos som betalingsmiddel i butikker og restauranter. Generelt set accepterer restauranter og butikker kun kontant betaling.

  Der er bank og hæveautomat ved torvet i Sal Rei. På Riu Karamboa er der en hæveautomat. Et gebyr på ca. 20-80,- opkræves ved kontanthævning afhængig af, hvilken bank du benytter i Danmark.

  VISA, Visa Electron og MasterCard fungerer normalt set i hæveautomaterne. Ved problemer er der mulighed for at hæve penge på visse bankkontoer, et gebyr på ca. 120,- tilkommer. Gyldigt pas skal medbringes.

 • Flyvetid

  Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger. Cirka 7 timer med direkte fly fra København. På hjemrejsen tager det cirka 9 timer, inklusive en teknisk mellemlanding på Sal.

 • Pas og visum

  Pas: Passet skal være gyldigt i mindst seks måneder efter hjemkomst.

  Visumregler for statsborgere i de nordiske lande:
  For rejser der er bestilt i 2018 kræves visum. Visumgebyret på ca. 200,- er dog indregnet i rejsens pris. Det du skal foretage dig, er at udfylde en web-formular med indrejseoplysninger, der indbefatter alle passagerers navne, fødselsdage, pasnumre, nationaliteter og passenes udløbsdato. Formularen findes på Min side og den skal være udfyldt og sendt senest 10 dage før afrejse. Skulle du ikke få det gjort, skal du selv betale et højere visumgebyr (ca. 240,-) i kontanter ved ankomsten til Kap Verde.

  For rejser bestilt fra og med 1. januar 2019 erstattes visumkravet med en lufthavnsskat på ca. 250,-, den er dog også indregnet i rejsens pris. For dig som rejsende er den praktiske forskel ikke så stor. Du skal også udfylde en web-formular med indrejseoplysninger, der indbefatter alle passagerers navne, fødselsdage, pasnumre, nationaliteter og passenes udløbsdato. Formularen findes på Min side og den skal være udfyldt og sendt senest 10 dage før afrejse. Skulle du ikke få det gjort, skal du selv betale lufthavnsskatten kontant ved ankomsten til Kap Verde.

  For ikke-nordiske statsborgere kan reglerne være anderledes og du skal selv finde ud af, hvad som er gældende. Henvend dig i først omgang til Kap Verdes ambassade i Berlin på hjemmesiden

 • Turistskat

  I Kap Verde findes en hotel-/turistskat på 2 EUR pr. person/dag (fra 16 år). Skatten betales til hotellet.