Udflugter Boavista

Vælg udflugter med en TUI-bestilling

Log ind på min rejse

Vælg udflugter uden en TUI-bestilling

Find udflugter

Bag de fantastiske strande byder Boavista på oaser af dadelpalmer, charmerende fiskerbyer og værksteder med lokalt håndarbejde. Og så kan du selvfølgelig tage på mange forskellige, skønne bådture. Bestil direkte vi knapperne som er her ved siden af, eller læs vores inspirationstips først.

 • Seværdigheder, natur & kultur

  Seværdigheder, natur & kultur

  Øens hovedby Sal Rei er lille og fredelig, men alligvel et fortryllende bekendtskab. Forestil dig farverige huse, fiskerihavn, grøntsagsmarked og smukke kolonibygninger fra portugisernes tid. Det sydlige Boavista oplever du bedst på vores TUI Collection-udflugt Sydens skatte, der indeholder både jeepsafari i ørkenen, kirken i Rabil, besøg på en keramikfabrik, prøvesmagning af nationalretten cachupa og badning ved den kilometerlange Santa Monica-strand.

 • Bådture & relax

  Bådture & relax

  En dag på det blå Atlanterhav giver både skøn afslapning og nye perspektiver over Boavistas lange hvide strande. Du kan vælge mellem flere forskellige bådture med badestop. Og til jer, der rejser med børn, er der også et familiekrydstogt med pirattema og ansigtsmaling.

 • Aftenture med mad & drikke

  Aftenture med mad & drikke

  Vil du gøre lidt mere ud af en af feriens aftener, skal du bestille udflugten Romantisk middag. Lidt før solnedgangen bliver du kørt til en af øens fineste strandrestauranter Preola de Chaves. Der venter en velkomstdrink og en tre-retters middag, som du nyder til akkompagnement af et liveband.