Udflugter Jamaica

Vælg udflugter med en TUI-bestilling

Log ind på min rejse

Vælg udflugter uden en TUI-bestilling

Find udflugter

Hvis du ønsker lidt afveksling til strandene er der masser af andet at opleve og gemme som minder i fotoalbummet. Fra den tropiske regnskovs lyde og farver til byer og vandfald. Bestil direkte vi knapperne som er her ved siden af, eller læs vores inspirationstips først.

 • Seværdigheder, natur & kultur

  Seværdigheder, natur & kultur

  Heldagsudflugten til Roaring River og Mayfiled Falls tager dig blandt andet med til en charmerende by, en grotte med naturlige kilder og en stemningsfuld vandretur i regnskoven. Følger du med til Kingston og Blue Mountains, besøger du en økologisk kaffeplantage og Jamaicas hovedstad Kingston, hvor Bob Marleys sidste hjem nu er et museum.

 • Plus meget mere

  Plus meget mere

  Du kan også bestille en udflugt hvor vi både besøger Bob Marleys fødehjem – i dag et museum der styres af rastafaris – og oplever det enestående vandfald Dunn's River Falls, hvor den allerførste James Bond-film Mission Drab blev indspillet.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Drømmer du om at svømme med delfiner, skal du bestille udflugten Dolphin Cove Gold. Så tager du til en naturskøn bugt vest for Montego Bay, hvor dyreværterne fortæller mere om delfinernes naturlige levemåde, inden du selv kan svømme tæt på de nysgerrige, legesyge og intelligente pattedyr.