Rejser
til
Costa Smeralda

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Pizzaca. 70,-
  • 1 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadRom
  • SprogItaliensk
  • Befolkningca. 200

Rejser til Costa Smeralda

Costa Smeralda

Costa Smeralda betyder Smaragdkysten og er Sardiniens mest berømte og eksklusive hjørne. Her skal du tage til for at opleve "det smukke folks" beach clubs, østersbarer og luksusbåde. Samtidig er det her du finder nogle af øens smukkeste strande og mest charmerende små badebyer.

Costa Smeralda ligger på det nordøstlige Sardinien og blev kendt i 1960'erne, da internationale investorer med prins Aga Khan i spidsen opførste marinaer, luksushoteller og hele den lille havneby Porto Cervo for at tage imod et kræsent publikum.

Eksklusivt med italiensk touch

Siden da har Porto Cervo og den nærmeste omegn været et mødested for berømtheder, der ankommer i kæmpestore yachter. Men det er ikke alt der er jetset. Store dele af Costa Smeralda er som en hvilken som helst italiensk badekyst. Dog med den forskel, at de fine strande er noget helt specielt, med hvidt sand og turkist vand, der minder om Maldiverne.

Drømmestrand efter drømmestrand

Hele vejen fra Palau og Maddalenaøerne, forbi Corto Cervo og ned mod byen Olbia, er Costa Smeralda en perlerække af bugter, odder, sandstrande og hyggelige små byer. Vil du opleve mere end hotellets nærmeste omgivelser, anbefaler vi en udlejningsbil. Busforbindelserne langs kysten er også gode.

Vælg rigtigt

Nogle af vores hoteller ligger i elegante små badebyer, andre lidt mere for sig selv. Læs derfor hotelpræsentationen og tjek kortet for at få et billede af, hvordan dine nærmeste omgivelser ser ud.

Rejsetyper i Costa Smeralda

Anbefalede hoteller - Costa Smeralda

Hotellerne er desværre udsolgte

Netop nu har vi ingen hoteller i Costa Smeralda Vis alle hoteller på Sardinien