Rejser
til
Budoni

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Pizzaca. 60,-
  • 1 liter vandca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadRom
  • SprogItaliensk
  • Befolkningca. 1.300

Rejser til Budoni

Budoni

Fredelige Budoni er en sommerby, der ligger ved fine strande på Sardiniens østkyst. Lige udenfor byen, i frodige omgivelser, ligger vores fine resorthoteller med poolområder, restauranter og sportsaktiviteter. Med udlejningsbil kan du opleve den eksklusive Smaragdkyst, Costa Smeralda.

Budoni ligger cirka 30 kilometer fra Olbia (hvor flyet lander). Fortsætter du yderligere et stykke nordpå, kommer du til den fashionable Smaragdkyst, Costa Smeralda, med luksusyachter og skaldyrsrestauranter. I Budoni er atmosfæren betydeligt mere afslappet. Midtpunktet er den charmerende havn Porto Ottiolu, med sejlbåde, nogle restauranter, barer og et supermarked. I gelateriaet kan du købe en is og gå rundt blandt bådene. Herfra kan du tage på en bådtur eller prøve dybhavsfiskeri, og ved siden af marinaen ligger der en fin sandstrand med lyst sand.

All Inclusive-hoteller med mange valgmuligheder

Lige udenfor Budoni ligger vores koncepthoteller, der passer til dig, der ønsker meget at vælge mellem på hotelområdet. Vores TUI Family Life Janna e Sole er som en lille ferieby med pools, restauranter, træningslektioner og aktiviteter for børn og unge. Rejser du uden børn er TUI Sensimar Matta Village en rolig oase, hvor du kan bade, spise godt, træne og nyde livet sammen med din partner.

Nyd en drink i San Teodoro

Nabobyen San Teodoro ligger femten minutters kørsel fra Budoni. Her er pulsen på cocktailbarer og natklubber højere i sommermånederne.

Sardiniens østkyst

Costa Smeralda, der også kaldes Smaragdkysten ligger på det østlige Sardinien og byder på naturstrande og havbugter. Det bølgende landskab med frodige vegetation og pinjeskove er som skabt til udflugter med bil. Du passerer tusindårige nuragher (flere tusinde år gamle stentårne), græssende får, vinmarker og en Ferrari i ny og næ, når du cruiser rundt på de snoede bjergveje. Du kan allerede hjemmefra bestille en udlejningsbil i en eller flere dage.

Rejsetyper i Budoni

Anbefalede hoteller - Budoni

Hotellerne er desværre udsolgte

Netop nu har vi ingen hoteller i Budoni Vis alle hoteller på Sardinien