White Angel

  • Cervinia, De Italienske Alper, Italien

Om hotellet

  • 4*
    Officiel kategori
  • WiFi

Midt på bakken – halvpension indgår

På White Angel i Cervinia bor du luksuriøst med spa, gourmetrestaurant og loungebar med åben pejs. Fra hotellet kan du begive dig direkte ud i skiområdet. Hotellet har en moderne alpestil med sten- og trædetaljer, der smelter fint ind i omgivelserne. Halvpension indgår.

Starter du direkte fra hotellet er det røde pister du kommer ud på. Vil du starte mere roligt er der cirka 10 minutters gang til liften, som bringer dig til andre pister. Du kan også tage hotellets egen shuttlebus ned til centrum.

Loungebar med åben pejs

Efter en dag med skiløb kan du bestille noget varmt at drikke og slå dig ned foran den åbne pejs i loungebaren. Eller du kan sætte dig ud på terrassen og se solen gå ned over de snedækkede alper.

Forkæl dig selv i spa

Hvorfor ikke forkæle dig selv med et spa-besøg? I hotellets spa er der indendørs pool, sauna og jacuzzi. Bestil en massagebehandling eller slap af i en af loungestolene ved poolen med udsigt over vinterlandskabet.

Gourmetmåltider

Restaurantens kok tilbereder traditionelle italienske retter med et spændende twist.

  • Antal værelser : 52

Kort om hotellet

Centrum
1.6 km
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca. 2 timer 15 minutter

Gennemsnitsvejr i Cervinia

Adresse & telefon

Adresse
Via Sauze di Cesana 3 10058 Sestriere (TO), Italy
Telefon
+39 0122 858585

Vigtig information

Der er et opbevaringsum til ski med støvlevarmere.

En turistskat på ca. 25,- pr. person/nat betales direkte til hotellet. Gælder alle der er fyldt 12 år.

Transferbussen kan ikke standse udenfor hotellet og du bliver sat af et stykke derfra. Der bliver du hentet af en mindre bus/bil, som kører dig videre til hotellet.

Officiel kategori
****
Antal værelser
52
Vaskeservice
Ja

Internet

WiFi
Ja
Gratis WiFi på hotellets fællesarealer
Ja
Gratis WiFi i værelserne/lejlighederne
Ja

Værelser

WiFi
Ja
Deponeringsboks
Ja
Køleskab i værelse
Ja
Hårtørrer
Ja
Kaffemaskine
Ja
TV
Ja
Bruser/toilet
Ja

Senge

Enkeltseng
Ja

Mad og drikke

Halvpension med morgenmad og middag indgår.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Morgenmad
Buffet, Kontinental
Halvpension
Ja
Halvpension er morgenmad og middag
Ja

Afstande

Der er cirka 10 minutters gang til Plan Maison-liften. Det tager cirka 20 minutter til Cervinias centrum, men der findes en shuttlebus, der kører til og fra centrum hver halve time mellem kl. 8.30 og 18.30 og hver time mellem kl. 29.00 og 23.00.

Centrum
1.6 km

Pools

Indendørs pool
Ja

Afslapning

Hotellets spa er mod betaling.

Spa
Ja
Sauna
Ja
Dampbad
Ja
Jacuzzi
Ja

Sport

Fitnesslokalet er mod betaling.

Fitness
Ja

Tilgængelighed

Elevator
Ja
Elevator i alle bygninger
Ja

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gælder 2023-12-13 til 2024-04-08

Via TUI-appen kan du få kontakt med vores guider døgnet rundt – direkte i mobilen. Hent den gratis TUI-app til din mobil eller tablet.

Guideservice via TUI-appen TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med TUIs guider på, når det passer dig. Under "Spørg guiderne" i appen og myTUI på hjemmesiden kan du sende beskeder og får hurtige svar, både før og i løbet af din ferie Du skal blot give os dit mobilnummer og din e-mailadresse når du bestiller din rejse og derefter downloade og aktivere TUI-appen med dit bestillingsnummer. I appen finder du også aktuel information om dit fly, hotel, rejsemål og transfer. Her kan du også bestille TUIs udflugter og aktviteter.

Du kan nå TUI-guiderne døgnet rundt, alle ugens dage

• ”Spørg guiderne” findes både i TUI-appen og under myTUI på tui.dk • Tjenesten starter direkte når du har bestilt din rejse. • Inden afrejse svarer vi indenfor et døgn, i løbet af rejsen svarer vi så hurtigt vi kan – oftest indenfor 30 minutter. • Døgnet rundt kan du også i akutte tilfælde få fat i guiderne på telefon. Du finder nummere i TUI-appen et døgn før du kommer til rejsemålet. • Har du ikke hentet TUI-appen, modtager du nummeret via sms inden du rejser.

Service i lufthavnen

Bustransfer mellem lufthavnen og dit alperejsemål indgår ved både ankomst og afrejse. Du får information i TUI-appen om bussens nummer og hvor den er parkeret. Desuden er der engelsktalende guider fra TUIs søsterselskab Crystal Ski i lufthavnen.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger. Cirka 2 timer og 45 minutter med direkte fly fra København til Turin.

Transfertid

Beregnet transfertid med bus cirka 2 timer 15 minutter. Ventetid i lufthavnen kan forekomme. Transfer indgår i rejsens pris, husk at du skal vælge "Bustransfer" når du bestiller din rejse. Læs mere om transfer her.

Afstande

Der er cirka 10 minutters gang til Plan Maison-liften. Det tager cirka 20 minutter til Cervinias centrum, men der findes en shuttlebus, der kører til og fra centrum hver halve time mellem kl. 8.30 og 18.30 og hver time mellem kl. 29.00 og 23.00.

Centrum
1.6 km