Petit Palais

  • Cervinia, De Italienske Alper, Italien

Om hotellet

  • 3*
    Officiel kategori
  • WiFi

Midt på bakken med halvpension

Hotel Petit Palais ligger midt på bakken, med gåafstand til Cervinias centrum. Desuden er der kun et minuts gang til den nærmeste lift. Hotellet har restaurant, bar og en hyggelig lounge til afslapning. Halvpension indgår i rejsens pris.

Vi kan anbefale, at du bestiller et værelse med bjergudsigt, så får du nemlig en smuk udsigt over Matterhornbjerget og det smukke vinterlandskab.

Gåafstand til byen

Hvis du vil erstatte skiløbet med lidt shopping, er der kun 10 minutters gang ned til Cervinias centrum. Her finder du også restauranter og barer.

Halvpension indgår

Til morgenmaden kan du vælge mellem kolde og varme alternativer på buffeten. Til middagen serveres en fire-retters menu, hvor drikkevarer indgår. Hen mod aften plejer mange af hotellets gæster at mødes i loungen ved den åbne pejs for at spille brætspil eller quizze.

  • Antal værelser : 50

Kort om hotellet

Centrum/Shopping
1 km/1 km
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca. 2 timer 15 minutter

Gennemsnitsvejr i Cervinia

Adresse & telefon

Adresse
Via Bardoney, 2, 11021 Breuil-Cervinia AO, Italy
Telefon
+39 0166 949547

Vigtig information

Transferbussen kan ikke standse udenfor hotellet, hvorfor du bliver sat af et stykke derfra. Din bagage bliver transporteret det sidste stykke til hotellet, mens du får en frisk gåtur på ca. 15 minutter.

Officiel kategori
***
Sidst renoveret
2018
Antal værelser
50
Parkering
Ja
Gratis parkering
Ja
Type af parkering
Gade
WiFi
Ja

Værelser

Dobbeltværelse
18 m2
Enkeltværelse
15 m2
Hårtørrer
Ja
TV
Ja
Bruser/toilet
Ja

Senge

Enkeltseng
Ja

Mad og drikke

Halvpension indgår med morgenbuffet og en fire-retters middag. Drikkevarer (vin, vand og sodavand) indgår til middagen. Om eftermiddagen serveres te, kaffe og kager kl. 16.30–17.30.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Morgenmad
Buffet
Middag
Menu
Halvpension
Ja
Halvpension er morgenmad og middag
Ja
Måltidsdrikke indgår i halv- og/eller helpension
Ja

Afstande

15 minutter med siddelift til skiskolens mødested. 10 minutters gang ned til centrum. Et minuts gang til kabineliften Plan Maison.

Transferbus
1.5 km
Shopping
1 km
Centrum
1 km

Afslapning

Spa
Nej

Sport

Fitness
Nej

Børn og unge

Tremmeseng
Ja

Vores service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gælder 2024-12-16 til 2025-04-07

Skriv til os i TUI-appen

TUI-appen er den nemmeste måde at komme i kontakt med os døgnet rundt, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler og give dig tips om rejsemålet. Vi svarer naturligvis også på spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Mød Crystal Ski-guiderne

På dit skisportssted er der lokale guider fra vores søsterselskab Crystal Ski Holidays, som gerne besvarer spørgsmål og rådgiver om de bedste pister. Nogle gange møder de også op i lufthavnen og på hotellet.

Vejen til hotellet

Flyvetid

Din rejsetid er afhængig af, hvilket fly du vælger. Cirka 2 timer og 45 minutter med direkte fly fra København til Turin.

Transfertid

Beregnet transfertid med bus cirka 2 timer 15 minutter. Ventetid i lufthavnen kan forekomme. Transfer indgår i rejsens pris, husk at du skal vælge "Bustransfer" når du bestiller din rejse. Læs mere om transfer her.

Afstande

15 minutter med siddelift til skiskolens mødested. 10 minutters gang ned til centrum. Et minuts gang til kabineliften Plan Maison.

Transferbus
1.5 km
Shopping
1 km
Centrum
1 km

Kundeanmeldelser

Skiferie

  • 4 af 10
Eneste fordel er, at det ligger tæt ved pisten