Rejser
til
Tel Aviv

Pris fra

...

Hoteller

7

Prisniveau

 • Vand (1,5 liter)ca. 7,-
 • Frokostca. 75,-

Fakta

Vis alle fakta
 • Tidsforskel+1 time
 • HovedstadJerusalem
 • SprogHebraisk
 • Befolkning443.939

Rejser til Tel Aviv

Tel Aviv

Tag med TUI til Tel Aviv – byen der aldrig sover. Det er Israels næststørste by og den ligger ved Middelhavskysten, lige ved siden af den antikke havneby Jaffa. Her kan du slappe af på stranden og prøve verdens måske bedste falafel. Eller gå rundt på de livlige markeder og udforske det pulserende natteliv om aftenen.

Man fornemmer hurtigt, at Tel Aviv er en by med mange indflydelser. Byen ligger ved landets kyst mod Middelhavet og har et tempereret klima.

Gastronomisk streetfood

I Tel Aviv er det nemt er være vegetar og veganer. Falafel kan betragtes som landets nationalret – den serveres i pitabrød med hummus, salat og tahini. Sabich er også en populær streetfood, en israelsk sandwich med rødder i det jødisk-irakiske køkken. Den består af hårdkogt æg, friturestegt aubergin, hummus og tahini i et pitabrød. Perfekt som frokost på stranden eller hvis du er på vej hjem efter en lang aften i byen.

Strand midt i centrale Tel Aviv

Gordon Beach er blot en af mange strande i Tel Aviv, men det er en af de mest populære, både blandt de lokale og turister. Her er der høj kvalitet på strandlivet med mange solstole, udendørs fitness, restauranter, barer og aktiviteter både på stranden og langs strandpromenaden.

Kunst, shopping og backgammon

Cafékulturen er stor i Israel og især i Tel Aviv. I byen er der både store nationale kæder såvel som hyggelige småcafeer, hvor du kan sidde i timevis med en kop stærk kaffe, et spil backgammon og betragte gadelivet. Du kan også ganske nemt tage en pause midt i shopperiet og museumsbesøgene, som der er masser af i Tel Aviv. I de ældre kvarterer ved den antikke havn Jaffa findes der snoede små stræder og loppemarkeder, såvel som smarte butikker, barer og kunstgallerier. I det mere moderne område Neve Tzedek finder du avantgarde-mode, boutiquer, bistroer og jazzklubber samt cocktaillounger.

Tips til seværdigheder i Tel Aviv

Der er masser at foretage sig i Tel Aviv, her får du et lille udpluk af seværdigheder, der er værd at besøge:

 • Jaffa – den antikke havneby der er omtalt i Bibelen, i dag ligger der både fiskerbåde og yachter her.
 • Den hvide by – centrum for alt hvad der har med Bauhaus-arkitektur at gøre. Her kan du tage på en guidet vandretur blandt de hvide huse og shoppe lidt Bauhaus-souvenirs.
 • Tel Aviv Museum of Art – fine udstillinger med værker fra den første halvdel af 1900-tallet: Kandinsky, Lichtenstein, Miró og Picasso.
 • Carmel-markedet – markedet er åbent hver dag pånær lørdag, og her kan du gå rundt blandt mad, accessories, blomster samt kunstnere der sælger malerier og håndarbejde.
 • Yarkon Park – en stor og smuk park, hvor du kan finde både botaniske haver og en vandpark. Her arrangeres også store koncerter indimellem.

Rejs til Tel Aviv med TUI

Vores rejser til Tel Aviv foregår med rutefly, hvilket medfører, at rejselængderne er fleksible. Vi har ingen guider på rejsemålet men du kan kontakte TUI Service Center via TUI-appen, Min side, SMS eller telefon.

Rejsetyper i Tel Aviv