Værd at vide om Nusa Dua

 • Hovedstad

  Jakarta
 • Valuta

  Rupiah (IDR)
 • Sprog

  Indonesisk
 • Befolkning

  261 100 000
 • Tidsforskel

  +7 timer

Pas og visum

Læs om pas- og visumregler her

Rejsevejledninger

Udenrigsministeriets rejsevejledninger, råd og oplysninger

Vaccinationer

Spørg din læge eller gå ind på www.sikkerrejse.dk for evt. anbefalinger.


1,5 liter vand
ca. 3,-

Priseksempel fra Denpasar

Værd at vide

 • Flyvetid

  Cirka 16,5 time til Bali inklusive mellemlanding i Singapore.

 • Transfertid

  Cirka 30 min. til hotellerne i Nusa Dua fra lufthavnen på Bali.Transfer er et tilvalg, der kan forudbestilles hjemmefra mod betaling. Guide, der kan være engelsktalende, møder dig i lufthavnen, men følger ikke med på transferen. Transfer til og fra dit hotel i Singapore er inklunderet, men ikke til og fra hotellet på Bali.

 • Afstande

  Fra Ngurah Rai internationale lufthavn til Nusa Dua er der ca. 16 km (30 min).

 • Sol og badning

  Bali byder på lange, bløde sandstrande og vandtemperaturen kommer sjældent under 24°C.

  Høje bølger og stærk understrøm samt stor forskel på ebbe og flod.

  Der er flagsystem på de fleste strande.

  I regnperioden, der plejer at falde i oktober – marts, kan grene og andre ting føres med floderne ud og havne på dele af strandene og i havet. Rejser du til Bali i den periode skal du forvente, at strandene og havet kan være fyldt med "affald", og oprydning med for eksempel traktorer, kan nogle gange virke forstyrrende.

 • Adapter

  220 V. Adapter er ikke nødvendig.

 • Bestil udlejningsbil

  Du kan forudbestille en udlejningsbil gennem os.

  Læs mere om udlejningsbil på Bali her.

 • Restauranter og forlystelser

  Læs mere om pas- og visumregler her

  Nusa Dua har ikke særlig emget natteliv, men der er mange restauranter i shoppingcentret Bali Collection med fokus på internationale menuer. I Tandjung Benoa, der ligger i nærheden af Nusa Dua, ligger den indiske restaurant Bumbu Bali, der blandt andet tilbyder balinesiske madlavningskurser.

  Jinbaren ligger 20 mintters kørsel med taxi fra Nusa Dua og er kendt for sine fiske- og skaldyrsrestauranter langs stranden.

  I Asnur finder du en række mindre, lokale restauranter, der serverer indonesisk mad, men også internationale retter fra primært Asien og Holland. Her er også mange fiskerestauranter.

 • Rejser på egen hånd

  Da vores rejser til Bali sker med rutefly, kan du bestille en ferie med fleksibel rejselængde.

  TUI har ingen guider på rejsemålet men du kan kontakte vores onlinecenter via telefon, mail eller sms – fra to uger før afrejsen til du rejser hjem.

 • Shopping

  Bali har flere shopping- og forlystelsescentre, hvor de fleste ligger i Kutaområdet. Her sælges for eksempel tøj, tasker og sko, men du finder også alt fra restauranter og apotek til cafeer og boghandlere.

  Begrænset udvalg af shoppingmuligheder i Nusa Dua.

 • Lokal transport

  Med taxi eller udlejningsbil tager det ca. 30-45 minutter fra Balis lufthavn Ngura Rai til hotellerne i Nusa Dua.

  Taxiselskabet Blue Bird samarbejder med mange hoteller, men samler ikke op udenfor hotellerne, da Nusa Dua Taxi har monopol udenfor hotellerne. Priseksempel fra lufthavnen, ca. 30-55,-. Til Kuta og Seminyak ca 30-40,- og til Sanur ca 65,-.

  Der kører lokalbusser fra Batubulan (ca 30 min fra Ubud) til Nusa Dua. Der er kun holdeplads ved siden af Jalan Bypass (hovedvejen fra Batubulan til Nusa Dua). Cirka 2,- for en enkeltbillet. Der er ingen tidstabeller.

  Du kan også leje en bil med chauffør for en hel dag, ca. 340,-.

 • Indbyggertal

  Dansk tid + 7 timer.

 • Valuta og kreditkort

  Indonesiske rupiah (IDR).

  Kreditkort som VISA, MasterCard og American Express accepteres de fleste steder. Der er hæveautomater i de større turistbyer.

  Bankerne er åbne mandag-fredag kl. 9 -15. Det er svært at veksle skandinavisk valuta på Bali, så medbring US-dollar eller euro.

  For mere information om valuta og kurser, kontakt din bank eller et vekslingskontor.

 • Rejse med handicap

  På de respektive hotelsider finder du information om hotellets faciliteter og værelser under fanebladet "Hotelfakta". Hvis hotellet har værelser, der er specielt tilpasset til personer med handicap, findes der også mere information om disse.

 • Vigtig information

  Besøgende på Bali opfordres til at være forsigtige med indkøb og indtagelse af alkoholholdige drikke. Flere tilfælde af metanolforgiftning er forekommet.

  På Silent Day, Nyepi, som er det balinesiske nytår (28/3 2017), må du ikke forlade dit hotel. Mellem kl. 6 om morgenen og kl. 6 om morgenen den næste dag, skal der være roligt og mørkt, hvilket indebærer at det ikke er tilladt at benytte elektricitet.

  Bali har et subtropisk klima med høj luftfigtighed. Regnperioden varer fra oktober til april, men dagstemperaturen ligger på cirka 30 grader hele året.

  Der er mange myg. Myggemidler kan købes på rejsemålet.

  Afrejseskat på 200.000 IDR (ca. 125,- DKK) indgår ikke i rejsens pris, men betales kontant af den rejsende ved udrejse fra Indonesien.