Værd at vide om Kuta Beach

 • Hovedstad

  Jakarta
 • Valuta

  Rupiah (IDR)
 • Sprog

  Indonesisk
 • Befolkning

  261 100 000
 • Tidsforskel

  +7 timer

Pas og visum

Læs om pas- og visumregler her

Rejsevejledninger

Udenrigsministeriets rejsevejledninger, råd og oplysninger

Vaccinationer

Spørg din læge eller gå ind på www.sikkerrejse.dk for evt. anbefalinger.


1,5 liter vand
ca. 3,-

Priseksempel fra Denpasar

Værd at vide

 • Flyvetid

  Cirka 16,5 time til Bali inklusive mellemlanding i Singapore.

 • Transfertid

  Ca. 30-90 min, fra lufthavnen på Bali til hotellerne i Kuta, Legian og Seminyak.Transfer er et tilvalg, der kan bestilles hjemmefra mod betaling. Guider, der kan være engelsktalende, møder dig i lufthavnen, men følger ikke med på transferen. Transfer indgår til og fra dit hotel i Singapore, men ikke til og fra hotellet på Bali.

 • Afstande

  Fra Ngurah Rai internationale lufthavn til Kuta ca. 5 km (15 min).

 • Sol og badning

  Bali byder på lange sandstrande og en vandtemperatur der shjælndet er under 24°C.

  Høje bølger og stærk understrøm ved stranden samt store forskelle mellem ebbe og flod. Der er flagsystem på de fleste strande.

  I regnperioden, der plejer at falde i oktober – marts, kan grene og andre ting føres med floderne ud og havne på dele af strandene og i havet. Rejser du til Bali i den periode skal du forvente, at strandene og havet kan være fyldt med "affald", og oprydning med for eksempel traktorer, kan nogle gange virke forstyrrende.

  Kuta Beach er den mest kendte strand på Bali, der strækker sig fra lufthavnen til den del af Kuta, der kaldes for Legian. Kutastranden er kendt for sine gode muligheder for surfing, og her er mange surfskoler og dykkercentre.

  Sanurstranden er en af Balis længste strande. Ud for stranden ligger der et rev, der beskytter stranden mod bølger og understrøm.

 • Adapter

  220 V. Adapter er ikke nødvendig.

 • Bestil udlejningsbil

  Du kan leje bil gennem os.

  Læs mere om udlejningsbil på Bali her.

 • Restauranter og forlystelser

  Læs om pas- og visumregler her

  Kuta har Balis største forlystelsesudbud og et pulserende natteliv. Her er masser af barer, pub'er, diskoteker (nogle udendørs) og natklubber. Ved Seminyakstranden ligger der flere eksklusive strandklubber, deriblandt populære Potato Head, der om aftenen forvandles til en natklub.

  Der er biograf i Beachwalk Mall og i Maal Bali Galeria (ligger mellem Sanur og Kuta).

  Nusa Dua har mange lokale restauranter i Bali Cellection-centret med fokus på internationale menuer. Tandjung Benoa, der ligger i nærheden af Nusa Dua, har en indisk restaurant og en kokkeskole, Bumbu Bali. Nusa Dua Resort har en stor restaurant med tre forskellige temaer, balinesisk, indonesisk og asiatisk. Nær Grand Hyatt er der en japansk restaurant. Nusa Dua har ikke noget særligt natteliv, så er Kuta, Seminyak eller Legian at foretrække.

  Jinbaran ligger 20 minutter borte med taxi og er kendt for sine fiske- og skaldyrsrestauranter langs stranden.

  I Sanur finder du en række mindre, lokale restauranter, der serverer indonesisk mad, men også har internationale køkkener, primært asiatisk og hollandsk. Der er også mange fiskerestauranter.

  Ubud byder på restauranter i alle prisklasse, fra gourmetrestauranter som Mozaic og Lamak til enkle spisesteder med vesterlandsk mad og Ubuds klassiske Café Lotus.

 • Rejser på egen hånd

  Takket være, at vores rejser til Balie foregår med rutefly, kan du bestille en ferie med fleksibelt rejselængde.

  Vi har ingen guider på rejsemålet, men du kan kontakte vores onlinecenter via telefon, mail eller sms – fra to uger før afrejsen til du rejser hjem.

 • Shopping

  Bali har flere shopping- og forlystelsescentre, de fleste ligger i Kutaområdet. Her sælges for eksempel tøj, tasker og sko, men du finder alt fra restauranter til apotek, cafeer og boghandlere.

  I Kuta kan du for eksempel shoppe i Beachwalk Mall og Discovery Mall Kuta. I Seminyak ligger Lippo Plaza Sunset. I Sanur er der flere små butikker. Mellem Kuta og Sanur ligger Mall Bali Galeria.

  Seminyak er også kendt for sine indretningsbutikker og luksuriøse mærkevarebutikker, hvor du kan købe lækre indretningsdetaljer og smart mode.

  Ubud er først og fremmest kendt for sin håndarbejdsbutikker og -markeder. Pasar Seni Ubud er for eksemepl et af byens kendtegn med salg af alt fra silkesjaler, håndvævede tekstiler og ikabatik til balinesisk håndarbejde i træ og tekstiler.

 • Lokal transport

  Med taxi eller udlejningsbil tager det ca. 30-45 minutter fra Balis lufthavn Ngurah Rai til hotellerne i Kuta Beach.

  De fleste hoteller har aftaler med taxiselskaber, der kører efter taxameter. Priseksempler taxi: til lufthavnen ca. 35,-, til Nusa Dua ca. 55,- og til Sanur ca. 65,-.

  Du kan også leje en bil med chauffør i en hel dag, ca. 340,-.

 • Indbyggertal

  Dansk tid +7 timer (vintertid) +6 timer (sommertid).

 • Rejse med handicap

  På de respektive hotelsider finder du information om hotellets faciliteter og værelser under fanebladet "Hotelfakta". Hvis hotellet har værelser, der er specielt tilpasset til personer med handicap, findes der også mere information om disse.

 • Valuta og kreditkort

  Indonesiske rupiah (IDR).

  Kreditkort som VISA, MasterCard og American Express accepteres generelt.Der er mange hæveautomater i de større tursitbyer.

  Bankerne er åbne man-fre kl. 9 -15.

  Det er svært at veksle skandinavisk valuta på Bali, så medbring US-dollar eller euro.

  For mere information om valuta og kurser, kontakt din bank eller et vekslingskontor.

 • Vigtig information

  Besøgende på Bali opfordres til at være forsigtige ved både indkøb og indtagelse af alkoholholdige drikke. Der er forekommet tilfælde med metanolforgiftning.

  På Silent Day, der er det balinesiske nytår (28/3 2017), må du ikke forlade dit hotel. Mellem kl. 6 om morgenen til kl. 6 næste morgen, skal der være stille og mørkt, hvilket indebærer, at det heller ikke er tilladt at bruge elektricitet.

  Bali har subtropisk klima med høj luftfugtighed. Regnperioden er fra oktober til april, men dagtemperaturene ligger på cirka 30 grader hele året.

  Mange myg i området, myggemidler kan købes på rejsemålet.

  En afrejseskat på 200.000 IDR (ca. 125 DKK) indgår ikke i rejsens pris, men skal betales af den rejsende ved udrejse fra Indonesien.