/Pythagorion

Fantastisk udsigt fra Samos´s bedste cafe!

af Morten Nielsen, Destination Manager TUI

Samos´s bedste cafe findes ca 15 min i bil uden for byen Pythagorion.

Alt hvad det kræver er at man har en lejebil, eller eventuelt taxi hvis man ikke vil køre selv.

Fra havnen i Pythagorion skal man køre mod byen Chora som ligger i samme retning af lufthavnen. Når man kommer ind til selve Chora by, så skal man kører til venstre i det som grækere betragter som et vejkryds og herefter skal man blot følge vejen i ca 10 min. Man kører på små veje i olivenlunde samt er man visse stedet "omringet" af appelsintræer hvilket giver en fantastisk oplevelse.
Når man er kommet igennem de små hårnåle sving og ligefør man kommer til toppen af "bjerget" så finder man café Meteoro på sin højre hånd.

Efter man har parkeret bilen og sat sig godt tilrette ved sit bord, så kan man endelig nyde den fantastisk udsigt fra stedet. Her kan man se olivenlunde, appelsintræer så langt øjet rækker samt Pythagorion og templet i Ireon. I baggrunden kan man til og med skimte de høje bjerge i Tyrkiet.

Desuden kan man også spotte flyene som lander i lufthavnen da man i baggrunden kan skimte selve indflyvningen til Samos lufthavn.

Mange af de lokale bestiller altid en chokolade kage eller de lækre vafler som tilbydes med is, og dette kan altså varmt anbefales!

Udsigten fra caféet ! Vejrete var ikke det bedste denne dag, men i kan jo tænke jer hvor fint det kan være ! Udsigten fra caféet ! Vejrete var ikke det bedste denne dag, men i kan jo tænke jer hvor fint det kan være !

Dette skilt står langs vejen når man kommer hele vejen op, så det er næsten umuligt at misse ! Dette skilt står langs vejen når man kommer hele vejen op, så det er næsten umuligt at misse !