/Samos

Smukke vandfald ved Potami på Samos

af Trine, Guide, TUI

Potami vandfaldene her på Samos er noget man skal opleve!

Vejen dertil som ses på billedet, er fantastisk! Her oplever man de mange små vandfald der er på vejen op til det store.

For at komme til de store vandfald, skal du hoppe i badetöjet og gå/svömme dertil, hvilket er en stor del af oplevelsen!

Er man mere til at gå og kigge i naturen, så findes der en cafe på toppen af en lang trappe, hvor du kan få lidt at drikke inden turen går videre.

Potami vandfaldene er noget man skal opleve! Her oplever man de mange små vandfald der er på vejen op til det store. For at komme til de store vandfald, skal du hoppe i badetöjet og gå/svömme dertil, hvilket er en stor del af oplevelsen! Er man mere til at gå og kigge i naturen, så findes der en cafe på toppen af en lang trappe, hvor du kan få lidt at drikke inden turen går videre. Potami vandfaldene er noget man skal opleve! Her oplever man de mange små vandfald der er på vejen op til det store. For at komme til de store vandfald, skal du hoppe i badetöjet og gå/svömme dertil, hvilket er en stor del af oplevelsen! Er man mere til at gå og kigge i naturen, så findes der en cafe på toppen af en lang trappe, hvor du kan få lidt at drikke inden turen går videre.