Anthony Quinn Bay

Nogle kilometer syd for Faliraki ligger der en naturskøn badebugt, hvis navn du sikkert har hørt før. Navnet tilhører den Oscarbelønnede skuespiller Anthony Quinn. I 1961 indspillede han storfilmen Navarones Kanoner dér og fik bagefter stranden som gave. Badebugten, som tidligere hed Vaghies, ligger ualmindeligt smukt og indrammes af stenede højdedrag og klipper.

Stranden er ganske lille og består af sand, småsten og klipper, så husk at tage badesko med. Der er stillet solstole ud både på stranden og på klipperne rundt omkring. Men her er også skyggefulde steder, hvis du trænger til en lille pause fra solskinnet.

Perfekt til snorkling

Vandet er turkisblåt og krystalklart og perfekt til snorkling eller dykning. Du kommer sandsynligvis til at se farveglade fisk, krabber, muræner og fantastiske klippeformationer.

Hvis du kommer i bil, er der en gratis parkeringsplads oven for bugten, hvorfra du bare tager en gangsti eller trappe ned til badestedet. Husk at nyde den smukke udsigt, inden du begynder på turen ned mod vandet. Her er også en hyggelig taverna, hvor du kan bestille mad og drikkevarer. Og også herfra kan man nyde udsigten.

Stranden er et populært udflugtsmål for både turister og de lokale beboere. Men hvis du kommer tidligt om formiddagen eller sent om eftermiddagen, plejer der at være ganske roligt. Og hvis du vil have endnu mere ro, kan du gå over til den anden side af bugten og den tilstødende strand, Ladiko Beach.

TIPS!
Har du lyst til at tage et flot instagrambillede? Du får de bedste billeder om morgenen. Så har solen nemlig den perfekte vinkel på det klare, glitrende vand.