/Rhodos by

Det skal du se i Rhodos by!

af Kent , Team Manager, Rhodos

Rhodos er et fantastisk sted og en ø med masser af muligheder! Det store spørgsmål er selvfølgelig, hvad skal man vælge at bruge sin dyrebare tid på imens man endelig er her?

Et must see her på øen er Rhodos by! Byen hvor alt kan opleves på en og samme dag, så hvorfor ikke udnytte Jeres kostbare tid imens I er her. Elsker man shopping findes der alt fra Zara, H&M, Pull&Bear, Berska og massevis af andre lækre shopping muligheder!

Vil man bare nyde en dejlig dag med god mad findes der flere restauranter & cafeer end øjet kan skue, hvilket gør det svært at finde lige præcis det rette for Jer. Dog vil jeg give Jer et par tips med på vejen, så I rammer nogle af de fantastiske steder: Wonder, Restaurant Red, Mandala eller Indigo er blot nogle af restauranterne som vil give Jer en smags oplevelse i sent vil glemme!

Rhodos har også den gamle bydel, som er en utrolig oplevelse både for små og store, samt et hyggeligt havne område med masser af små hyggelige restauranter.

Dette er blot et lille udkast af hvad der findes at opleve her i Rhodos by, tag turen hertil og I vil helt sikkert komme hjem med et smil på læben.

Varmt velkommen til!

Rhodos by fra toppen er også helt okay! Rhodos by fra toppen er også helt okay!