Rejser
til
Kalithea

pricetag

Pris fra

...
hotel

Hoteller

5

Kort

Vis stort kort

Prisniveau

Priseksempler fra Rhodos by
  • Pizzaca, 65,-
  • Øl (50 cl)ca. 25,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel+1 time
  • building HovedstadAthen
  • message-love SprogGræsk
  • user-family Befolkning10 750 000

Rejser til Kalithea

I Kalithea bor du smukt og roligt ved havet, men samtidig kun seks kilometer fra Rhodos by med shopping, kultur, forlystelser og restauranter. Vores hoteller i Kalithea er af meget høj standard, og du kan vælge mellem kategorier som _All Inclusive Beach _og De Luxe.

Kalithea er knap nok en by, men mere et antal moderne resorthoteller ved smukke kalkstensklipper og strande i bugter. Alligevel var stedet kendt i antikken, her lå nemlig en romersk kurby med varme kilder. Ruinerne er bevaret og danner et spændende miljø, hvor der er blevet indspillet flere film.

Nær byliv og bypuls
Nogle kilometer fra hotellerne ligger den idylliske by Koskinou med en kirke, hvis tårne ligner en bryllupskage. Med bus eller taxi tager det et kvarter ind til Rhodos by. Der kan du gå rundt blandt ringmuren og korsridderpaladset i den gamle bydels charmerende stræder, men også opleve den moderne bydels shoppinggader og trendy barer.

UdflugtstipsByvandringer i Rhodos by og Lindos Sejltur til badevige – kun for voksne
* Dagstur til Marmaris i Tyrkiet

Bestil udflugterne eller køb billetter under fanebladet Min rejse, eller i TUI-appen.

Oplev Rhodos med en udlejningsbil
Vil du opleve endnu mere af Rhodos, kan du allerede hjemmefra bestille en udlejningsbil i en eller flere dage. Med en udlejningsbil kan du nemt komme rundt på øen og blande badning på skønne strande med besøg i klostre, tempelruiner og bjergbyer.

Rejsetyper i Kalithea

Anbefalede hoteller - Kalithea