/Faliraki

Europas størst vandpark ligger ved Rhodos og hedder Faliraki Waterpark

af Matilde , Guide Online, TUI

Er I til vand, rutsjebaner og adrenalin er Faliraki Waterpark en lokkende mulighed. Det er Europas største vandpark med høje vandrutsjebaner, stor bølgepool og en såkaldt Tarzan Pool med en forhindringsbane i vandet.

For de allermindste findes et separat vandland med vandlege, piratskip, hoppepude og en tønde med 1000 liter vand, som tømmers hvert tiende minut.

For de, som ønsker en mere rolig dag, tilbyder parken også Lazy River, hvor man flyder rundt i en badering og nyder solens varme stråler.

For dem som søger et adrenalinkick har parken også Kamikaze Slide og Turbo Slide - begge med frit fald - hvor der i sandhed er fart over feltet.

Der er altid livreddere til stede, som sørger for at alt går som det skal. Deruder findes i parken også flere barer og restauranter, som serverer mad og kolde drikkevarer i løbet af dagen.

Fra Mandraki havnen i Rhodos by og fra Kolymbia kører gratis busser til Faliraki Waterpark. Busserne kører tur-retur flere gange dagligt, og koster som skrevet ingenting.

I Waterpark har de nogle helt specielle armbånd, som kaldes ”Splash Cash”. Man kan ’fylde penge på’ et vandtæt armbånd, og hvis man i løbet af dagen bliver sulten eller tørstig, er det bare at vise sit Splash Cash armbånd og betale for mad, is, sodavand eller andet godt til maven. Hvis der er penge tilbage på armbåndet, når dagen er slut, tilbagebetales restbeløbet af parkens ’Guest Relations’ ved udgangen.

Her ses tønden med de 1000 liter vand, som tømmes over en masse vandglade gæster! Her ses tønden med de 1000 liter vand, som tømmes over en masse vandglade gæster!