Skøn afkøling i Seven Springs

Sol og badning er vidunderligt, men nogle gange er det skønt med en pause og lidt afkøling. Et besøg til Epta Piges (Seven Springs på engelsk og De 7 kilder på dansk) er da en udmærket dagsudflugt.

Seven Springs ligger i et naturskønt område med oliven- og appelsinlunde, pinjetræer, bække og små vandfald. I dalen er der 7 naturlige kilder, der har skabt en lille bæk, der munder ud i en kunstig smaragdgrøn ferskvandssø. Du kommer til søen via en 186 meter lang, mørk tunnel. Vandet i tunnelen dækker lige præcis fødderne, når man går fremad. Tunnellen er bygget af sten, og der er helt mørkt bortset fra i midten, hvor der kommer lidt lys ind fra en brønd.

Det er svært at vende inden i tunnellen, da der er trangt, og folk går i en lang række. Lider du af klaustrofobi, bør du tage den alternative vej, en sti der går oven over tunnellen.

Vandringsvenligt

Hele Seven Springs er vandringsvenligt. Her kan du opleve naturskønne landskaber, hvor hver kilde har sin egen sti. Der er informationsskilte på engelsk. Og hvis du ikke vil vandre, kan du bare koble af ved en af de små bække og nyde naturen og de fantastiske dufte, som krydderierne byder på. Efter gåturen kan det være dejligt at tage en pause med noget koldt at drikke og en bid mad. Her ligger der en lille taverna under træernes skygge og i direkte forbindelse med de rislende kilder.