Seven Springs

Den perfekte dagsudflugt på Rhodos

Sol og badning er skønt, men ind imellem er det dejligt med en pause og lidt forfriskning. Et besøg ved Epta Piges, Seven Spring er en god mulighed for en dagstur. Seven Springs ligger i et naturskønt område med øliv og appelsinlunde, fyrtræer, vandløb og små vandfald. I dalen findes der syv naturlige kilder, om har skabt en lille bæk, der løber ud i en kunstskabt smaragdgrøn ferskvandssø.

Du kommer til søen via en 186 meter lang, mørk tunnel.

Vandet i tunnelen dækker lige akkurat fødder. Tunnelen er bygget af sten, det er helt mørkt med undtagelse af midten, hvor der kommer lidt lys ind takket være en brønd. Det er svært at vandre gennem tunnelen eftersom det er ret trængt, og man går i et langt geled efter hinanden. Lider du af klaustrofobi bør du tage den alternative vej, en stig, som går oven for tunnelen.

Vandre frit omkring i Seven Spring

Hele Seven Spring er oplagt til vandring. Her kan du opleve et naturskønt landskab, hvor hver kilde har sin egen sti. Informationskilte står på engelsk. Og vil du ikke vandre, kan du bare slappe af ved et af de små vandløb og nyde naturen og de fantastiske dufte fra naturen. Efter gåturen kan det være godt med en pause med lidt koldt at drikke og en bid mad.

Her findes en lille taverna under træernes skygge, i direkte forbindelse med de rislende kilder.

Seven Spring ligger cirka 30 kilometer sød for Rhodos By og en kort køretur fra Lindos. Der findes gratis parkering.

Det siges, at den, som vandrer gennem tunnelen i Seven Springs, bliver flere år yngre. Desværre fortæller sagnet ingenting om det drejer sig om udseendet eller sjælen. Forhåbentligt gælder det begge dele…