Rejser
til
Platanias (Chaniakysten)

pricetag

Pris fra

...
hotel

Hoteller

14

Kort

map Vis stort kort

Prisniveau

Priseksempler fra Platanias
  • Pizzaca. 80,-
  • Øl (50 cl)ca. 20-30,-
  • 1 liter vandca. 5,-

Fakta

notepad Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel+1 time
  • building HovedstadAthen
  • message-love SprogGræsk
  • user-family Befolkning10 750 000

Rejser til Platanias (Chaniakysten)

I Platanias på Kreta er du tæt på det hele, og har meget at vælge imellem. Det er den største og livligste af byerne langs kysten vest for Chania. Småbutikker, græske taverner, caféer, musikbarer og natklubber ligger på række. Blandt hotellerne er et familievenligt Blue Star, men også børnefrie hoteller.

I Platanias er der noget for alle aldersgrupper, for familier og par, strandløver og partylystne. Pulsen kan blive ganske høj i sommermånederne, men hvis du går op gennem olivenlundene til den gamle bykerne, havner du midt i det ægte græske hverdagsliv.

Langstrakte strande
Både øst og vest for havnen er der kilometerlange badestrande med solstole og serveringer. Visse afsnit er stenfyldte, andre består af mere finkornet sand. Ligeledes varierer vanddybden fra lavvandet til det mere dybe. De mest børnevenlige strande, med lyst sand, ligger i den østlige del af naborejsemålet Agia Marina, der efterhånden er vokset helt sammen med Platanias.

Charmerende byliv i Chania
Du kommer hurtigt og billigt ind til Chania med lokalbus eller taxi. Der kan man tilbringe timer i den gamle bydels snoede stræder, og blandt fiskerestauranterne ved den hesteskoformede havn. Her er også masser af modebutikker, trendy kaffebarer og ungdommelige forlystelsessteder. Byens ældste historie dokumenteres af den tyrkiske Janitschar-moské og det venetianske fort fra 1500-tallet.

Udflugtstips

Knossos med kong Minos palads Bådudflugt med badestop
Vandring i Samariakløften En dag i Limnoupolis vandpark

Bestil udflugterne eller køb billetter under fanebladet Min rejse, eller i TUI-appen.

Oplev Kreta med bil
Her på Grækenlands største ø er der masser at opleve blandt hyggelige byer, frodig natur og antik kultur. Du kan allerede hjemmefra leje en bil i en eller flere dage.

Rejsetyper i Platanias (Chaniakysten)

Anbefalede hoteller - Platanias (Chaniakysten)