Rejser til Gouves

Gouves er en ferieby med en god beliggenhed på det østlige Kreta. Den ligger mellem byerne Heraklion (hvor flyet lander) og Agios Nikolaos, tæt på Knossos berømte ruiner. Perfekt til dig, der vil opleve byliv, kultur og strande. Læs mere

Gouves er en ferieby med en god beliggenhed på det østlige Kreta. Den ligger mellem byerne Heraklion (hvor flyet lander) og Agios Nikolaos, tæt på Knossos berømte ruiner. Perfekt til dig, der vil opleve byliv, kultur og strande.

I Gouves indrammes hav og strande af taverner og hvidkalkede huse, men selve feriebyen er bygget op omkring turismen. Du bor på The Island Hotel med moderne design, god beliggenhed og fokus på voksne, der rejser uden børn. Hotellet ligger ved stranden og har restauranter og barer, stor pool, indendørs pool, fitness og tennisbane.

Restauranter, småbutikker og strande
Både langs hovedgaden i Gouves og nærmere strandene ligger der hyggelige restauranter og småbutikker. Du kan bade ved flere små sandstrande, og i byen ligger også Kretas måske fineste akvarium.

Charmerende gamle Gouves
Vil du opleve lidt mere af det ægte Grækenland, kan du gå en tur til Gouve gamle bydel, der ligger omkranset af olivenlunde 2,5 km inde i landet. For at adskille byerne, kalder man den charmerende indlandsby Pano Gouves (øvre Gouves) og badebyen Kato Gouves (nedre Gouves).

Agios Nikolaos og Spinalonga
Direkte mod øst finder du den smukke by Agios Nikolaos med den cirkelrunde havn. Og ikke langt derfra ligger Elounda, hvorfra du kan en båd til den lille ø Spinalonga med en venetiansk 1500-tals borg og en fortid som spedalskhedskoloni.

Golf og vandreture
Ønsker du en aktiv ferie er Kreta det rigtige sted. Her er masser af strande, hvor du kan dyrke vandsport som windsurfing og kitesurfing. Og hvis du vil spille golf, er der en 18-hullers bane udenfor Hersonissos (ca. 25 km fra Heraklion). Der er også meget at opleve i naturen, hvis du tager vandreskoene på eller lejer en mountainbike.

Udflugtstips

  • Knossos med kong Minos 3.500 år gamle palads, der er blevet udgravet og delvis genopbygget
  • Vandparken Aqua Plus
  • Bådtur til Spinalonga eller Santorini

Bestil udflugterne eller køb billetter under fanebladet Min rejse, eller i TUI-appen.

Lej en bil
Her på Grækenlands største ø er der masser at opleve blandt hyggeligt byer, grøn natur og antik kultur. Du kan leje en bil i en eller flere dage allerede hjemmefra.

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger