Rejser
til
Krydstogter fra Korfu med Thomson Dream

pricetag

Pris fra

...
hotel

Hoteller

0

Kort

map Vis stort kort

Prisniveau

Priseksempler fra Platanias
  • Pizzaca. 80,-
  • Øl (50 cl)ca. 20-30,-
  • 1 liter vandca. 5,-

Fakta

notepad Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel+1 time
  • building HovedstadAthen
  • message-love SprogGræsk
  • user-family Befolkning10 750 000

Rejser til Krydstogter fra Korfu med Thomson Dream

Et krydstogt må være verdens mest bekvemme måde at rejse på. Dette krydstogt i Middelhavet og Adriaterhavet er et bevis på dette. Du bor på et flydende resort med restauranter, træningsmuligheder og underholdning. Hver dag venter nye øer, strande, store og små byer. Vælg mellem ruter der lægger til på steder som Venedig, Athem, Santorini og Mykonos.

Kun krydstogt eller en ekstra uge
De en uge lange krydstogter udgår fra Korfu, og du vælger selv om du vil bestille kun flyrejse og krydstogt, eller vil kombinere med en ekstra uges sol og badning på Korfu. Du kan i så fald frit vælge hvilket rejsemål og hotel du ønsker på øen.

Afslapning og oplevelser
Thomson Dream er et mellemklasseskib med både store arealer og rolige små hjørner, fordelt på 12 dæk. Stort set hver morgen lægger skibet til i en ny havn. Du vælger selv om du vil tage på udflugt, strejfe omkring på egen hånd eller vil blive om bord og slappe af ved poolen. Atmosfæren er afslappende og du har for det meste britiske medpassagerer.

Restauranter og shows
Thomson Dream har seks restauranter, der tilbyder alt fra døgnåbne buffeter til velsmagende à la carte-retter. Den ene af de to pools har skydetag. Teatret der er fordelt på to etager – med en blanding af stole, båse og siddepladser for to – føles som et lille stykke af Londons teaterdistrikt West End, bare til havs.

Fire forskellige ruter
Du kan vælge mellem fire forskellige krydstogter i Middelhavet og Adriaterhavet. Ruterne og deres afrejsedatoer kan du læse mere om længere nede på siden.

Kefalonia, Istanbul og Kalamata – postkortsmukke øer som Kefalonia og Santorini kombineres med besøg i den kakkelbeklædte Blå Moské i Istanbul.

Kreta, Mykonos og Athen – fra kridhvide huse på Mykonos til ruiner af antikkens templer, bibliotek, badehuse og idrætsareaner i Athen, Olympia og Efesos.

Santorini, Kreta og Zakynthos – sol og badning blandet med kultur på en række græske øer. Der bliver også tid til shopping og hyggelige restaurantbesøg.

Venedig, Kroatien og Montenegro – magiske Venedig og den lille republik Montenegro med den berusende smukke natur. Desuden Kroatiens kulturhistorisker perler Split og Dubrovnik.

Rejsetyper i Krydstogter fra Korfu med Thomson Dream

Anbefalede hoteller - Krydstogter fra Korfu med Thomson Dream

0 hoteller